Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Most ezt miért kaptam?

Most ezt miért kaptam?

Figyelt kérdés

Délutan is logtam gyikon majd most ismet elepve piros szoveg a.pofamba....hozzaszolasaimat/valaszaimat mar sokszor.kellett torolni igy figyelmeztetnek.hogy ha.nem valtoztatok akkor a regisztaciomat is.torolhetik.

Azt kell mondjam hogy nem irok semmi kritikan.alulit. Van azert higy abszurd idiota kerdeshez hasonlo szinvonalu valaszt.adok,de ki nem?! Viszont sokszor én rökönyödöm meg,hogy "na ezt azert nem kellett volna irnia xy-nak". tehát nem értem. Pláne hogy bizonyos toplistákon a 2. oldalra kusztan fel...pozitivan ertekelnk tobbnyire. Akkor miert?

2013. jún. 29. 01:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elmondtad vkinek a felhasználóneved például, erre ő továbbadta pár haverjának, csak az egyik "haver" az egyik moderátor, aki TÉGED nem komál. Te persze nem tudod melyik haverod milyen haverjának haverja hol milyen moderátor, főnök. :DDDDDDDDDDDD

Ezért látod ilyet ne mondj el a "haveroknak" pl. iskolában, vagy a szomszéd gyereknek, aki továbbadja 3 Planck-idő múlva a harmadik szembeszomszédnak!!! :))))))

2013. jún. 29. 01:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és úgy vogyázz, hogyha egy kicsit hülyébben hangzó, furcsább kérdést teszel fel, akkor az állítólagos haverod haverja mindenkinek elmondja. Szóval ha a gyakorikérdések.hu-n lévő Maydy4 nevű felhasználón röhögne valami "haverod", akkor lehet hogy az egy moderátor! :))
2013. jún. 29. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Még az is előfordulhat, ha elmondtad valakinek a belépési adataidat: hogy amikor te nem vagy fenn, ő lép be a rendszerbe a te neved alatt, és írkál trágár és egyéb jellegű válaszokat, hiszen tudja, hogy a modik úgyis törlik, tehát te azt olvasni nem fogod, de téged fognak kizárni.
2013. jún. 29. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem látok rá esélyt hogy valaki feltorte az profilom...még a párom sem tudja hogy GYIKon logok...na meg ember legyen a talpán aki feltöri a jelszavam, de azért köszi a válaszokat!
2013. jún. 29. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szimplán nem bírnak, van ilyen. Ügyeskedni kell és kész :D
2013. jún. 29. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, valóban lehet, hogy valakinek egyszer a tyúkszemére léptél itt, gyakorin, és azóta rendszeresen jelent ha meglát. Próbáld ki, hogy kiveszed a neved. Tehát név nélkül gyakorizz.
2013. jún. 30. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!