Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ti az oldal üzemeltetői...

Ti az oldal üzemeltetői helyében hogyan állítanátok helyre a kérdés-válasz arányt?

Figyelt kérdés

Hatalmas tempóban keletkeznek a kérdések, de a javára 2-3 válasz akad, van, ahol annyi se. Általában ez a nagyon kevés válasz is csak megjegyzés, ritkán hasznosítható válasz.

Most nézem a legnépszerűbb kategória főoldalát, 7 db. kérdés 1 válasszal, 9 db. 2 válasszal, és mindjárt kiszorulnak az oldalról.

Szerintem valamit tenni kéne, hogy az emberek szívesebben válaszolgassanak. Így az oldal egyre inkább elveszíti az értelmét.

Valami új pont-/jutalomrendszer? Hosszabb időköz kérdéskiírás között? Valakinek van egyéb ötlete?

Hosszútávon biztosan önszabályozó a dolog, hiszen ha az emberek rájönnek, hogy nincs értelme kérdést kiírni, mert úgyse válaszolnak rá, akkor kevesebb kérdés lesz, de én az üzemeltetők helyében ezt nem várnám. A stagnálásból jó üzlet nem lett még soha. Jó fejlesztésekből annál inkább.

2013. jún. 8. 17:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
12:44: Valamiért mégis itt vagy te is. Ha meg már itt vagyunk, akkor el lehet gondolkozni rajta, hogy miként lehet jobb. Hogy elolvassák az illetékesek, az valószínű, mert ebben a kategóriában sokat lehet látni őket tevékenykedni.
2013. jún. 9. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen,azért vagyok itt hogy jókat nevessek és segítsek másoknak ha tudok,meg persze azért hogy kifejtsem a véleményemet
2013. jún. 9. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem kvázi az a legnagyobb problémám, hogy hiába írom le a konkrét választ, ha az a kérdezőnek nem tetszik, nem ilyen válaszra számít akkor lepontoz. de a többi válaszoló is csak a szimpátia alapján pontoz.
2013. jún. 14. 15:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Ezt úgy érted, hogy szerinted sokan azért nem válaszolnak, mert félnek a lepontozástól, vagy csak megjegyzésként fűzted ide a dolgot?
2013. jún. 14. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
családi kapcsolatok témakörben már nem is válaszolok. igen emiatt
2013. jún. 15. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!