Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért vannak ilyen hülye...

Miért vannak ilyen hülye szabályok ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Például nem értem, hogy regisztráció után miért csak negyed óra leteltével írhatsz ki új kérdést, ez régen 1 óra volt. De miért?

Azt sem értem, hogy aki új ezen az oldalon, az 3 napon keresztül miért csak 5 percenként írhat választ.

2013. jún. 8. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Így is elárasztja a trollság és a hülyeség ezt az oldalt, képzeld mi lenne, ha semmilyen korlát nem lenne. Itt van ez a ráérős HKHV! mozgalom is, széttrollkodik mindent, amihez hozzáfér...

Egyébként az időkorlátok alapvetően pszichológia. Ha valakin rajta van a trollgörcs, az ontja a hülyeséget. Ha kap fél óra kényszerszünetet, lehiggad, elkezd mást csinálni, és már nem jön vissza ide.

2013. jún. 8. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért vannak, hogy elvegyék az ember kedvét attól, hogy új felhasználónevet kezdjen el használni.
2013. jún. 8. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első 3nap/5perc szabály miatt én sem lelkesedtem mikor regeltem, hát igen engem is elkapott a gépszíj kicsit, úgy hogy gondoltam is szép dolgokat magamban emiatt, de azóta eltelt egy kis idő és most már kiélhetem magam ahogyan csak szeretném, és hát minek tagadni bizony ki is szoktam:)
2013. jún. 8. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a 3 napos dolog tényleg nagy marhaság,mintha olyan sokat javítana az oldal színvonalán
2013. jún. 8. 18:43
 5/5 bratzillaz válasza:
hogy ne trollkodj
2013. jún. 9. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!