Hogy kell ezt beállítani gyakorikerdesek.hu-?
Nemcsak ott divat!
Szinte minden kategóriában ez van. Összeállt egy brigád, és esetenként mindenkit közösen, zsinórban pontoznak lefelé, függetlenül attól, hogy tartalmilag milyen választ írnak. Ennek lényege: ha többen ugyanazt a választ helytelennek ítéli = piros pacsit ad, akkor a számítógépes rendszer az ő pontozásukat helyesnek értékeli, ezért az ő pontszámaik automatikusan nőnek, míg a válaszolóké kivétel nélkül mind csökken.
Másik, amikor ugyanez a csoport kiválaszt magának egy-egy válaszolót és akármelyik kategóriában, csak az ő válaszait pontozzák le. Ezzel elérik azt, hogy a toplistán jelentősen vissza-essen, és ez vagy az a személy erősítse helyezését.
Akármilyen indokból, okból teszik is, szánalmasok tudnak lenni.
Ne idegeld magad miatta, ennél nagyobb örömük sosem legyen az életükben!
Az értelmes emberek úgysem azt nézik hogy kinek hány százaléka van hanem a komment tartalmát.Én általában mindig azokkal értek egyet akik levannak pontozva 50% alá.Hát igen,az emberek sose szeretik hallani az igazságot.Az a vicc amikor kész tényt közlünk és azt is lepontozzák :D
Engem egyáltalán nem érdekel ha lepontoznak,engem az zavar inkább hogy jelentgetnek a moderátoroknak mint egy sírós gyerek.Ez akkor a legidegesítőbb amikor írsz egy regényt vagy megcáfolod valamelyik kommentelőt az meg kínjában jelenti a választ,a moderátor meg letörli
Családi kapcsolatok kategória?Ne is mondd!
Az ottani sértődékeny,inegrült,hormontúltengésben szenvedő anyucik mindent elsöprő erővel pontozzák le azokat a felhasználókat akiknek véletlenül más véleményük van mint a tömegembereknek.Nem is csodálom hogy ilyen mogorvák az ottani elhanyagolt anyucik akik sosem látják józanul a férjüket,biztosan szar életük lehet
Rájuk jellemző az hogy veszettül sikítva rohannak a moderátorokhoz ha egy komment nem tetszik nekik.Sejtésem szerint itt van egy ingerült anyuci moderátor is aki a családi kapcsolatok kategóriát böngészi,hiszen teljesen ok nélkül törlik a válaszokat
Volt egy kérdés amiben az volt a téma hogy mit tenne egy férfi a feleségével ha az összetörné a kocsiját
Én válaszul azt írtam hogy akkora pofont lekevernék neki hogy leesne a feje a helyéről amit csak a fal állítana meg,az életbiztosításából pedig vennék egy új kocsit.Erre letörölték :D
Igaz csak hülyeségből írtam mert sose tudnék megütni egy nőt,de mi lett volna ha komolyan gondolom ezt?Nem sértettem semmilyen szabályt,még azt se lehet mondani hogy offoltam
Egy másik esetnél pedig az volt a téma hogy egy csajnak a barátnője mindent a csajjal fizetetett ki.Láttam hogy mindenki elítéli a csaj barátnőjét én meg direkt írtam hogy kötelessége kifizetni neki mindent hiszen a barátnőjéről van szó.Hát nem kitörölték? :D
Úgyhogy ennyit erről a szánalmas brigádról,egyébként én rendszeres látogatója voltam a családi kapcsolatok és politika kategóriának is de inkább úgymond lemondtam róluk :D Hihetetlen de ezeknél még a szerelem/szex kategória is jobb...
A másik hányinger kategória a szépség és divat...Ott nagyon rossz indulatú emberek vannak
Ahol reálisan pontoznak az a számítástechnika kategória,de az egyéb kategóriában is normálisan pontoznak általában
Jót nevettem. :D jaja, családi kapcsolatoknál mindig a pasit védem.:D azért is alacsony a százalékom. De, ha azt írnám: "igazad van, VÀLJ EL!", tuti 100%os lennék. Pedig híve vagyok annak, hogy nem rögtön az elválás a megoldás, és 18 éves, fiú fejjel gondolom ezt...leírom, hogy beszeld meg, a válás gáz stb-stb...lehurrognak, de ezek a klimaxos fázisban lévő nők rögtön adják alá a lovat, hogy igenis el KELL válni...hát..kiélt r*hadt r*bik...:D
És ez csak egy példa a sok közül...politikai hozzáállásomat meg már meg se merem mondani. XD mert már mínuszba lennék.:D legalább a közoktatás kategória még életben tart..:D
Tetszik:
- családi kapcsolatok: középkorú hölgyek = válj el
- alig felnőtté váló fiataloknak = költözz el
Politika kategória:pártonkívüli vagyok, ha a jobbikkal értek egyet, a baloldal tapos a földbe, ha a balosokkal, akkor a jobb oldal által vagyok ugyanott. Szóval mint a kisnyúl a sapkával. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!