Miért csak kevés válaszadó olvassa el a
Gyakorikérdések-hez írt többi választ?
Figyelt kérdés
Előfordul, hogy kb. ugyan azt leírja más is. Azt viszont ritkán látni, hogy az egyik válaszadó kiegészítené a másik válaszát (van, de ritkán), esetleg vitatkoznának egymással (klasszikus értelemben //ilyenre pl. nem is emlékszem//). Szerintem, a többi válaszra való nagyobb odafigyeléstől a kérdező kaphatna pontosabb képet, vagy csak én látom így?
Mert az emberek ostobák. Egyébként meg szoktunk nagyokat vitázni, csak legfeljebb nem azokban a témákban, amiket te is nézegetsz.
2013. máj. 21. 09:56
3/6 Alaque válasza:
Ja, a másik meg, hogy csomóan valami érthetetlen okból privát üzenetben akarnak vitatkozni. Nekem minden héten van legalább egy ilyen kéretlen zaklatóm.
2013. máj. 21. 09:58
4/6 anonim válasza:
Azèrt mert itt nagyrèszt a %-ra mennek az emberek, a szabályzatot se olvassák amiben az van hogyha ugyanazt ìrnák használják inkább a kezeket, de azt csak vita alatt tudja a sok okos....ez az oldal inkább csak a vitára hajaz 100-ból 1 kèrdezõ az akinek sikerül az itt feltett kèrdèsekbõl döntenie valamit. Leginkább a családi meg a gyerekvállalás topik miatt vam fent az oldal itt tudják kièlni a magukat Istennõnek kèpzelõ egyènek , mert bármelyik kèrdèshez belèpsz a 2. oldaltól már vagy a kèrdezõt szidják vagy egymást, de hát amìg a gyk- t nem zavarja hogy akàrmelyik más honlapon ezen röhögnek a picit èrtelmesebb emberek addig úgy sem lesz semmi
A szabályzatuk is egy nagy vicc, ne offolj, ne ìrd le ugyanazt bla bla. Nevetsèges mivel ezekkel van tele minden kèrdès alja.
2013. máj. 21. 09:59
5/6 anonim válasza:
Szerintem néha az a baj, hogy elolvassák. 4.esnek igaza van, rengeteg vita megy. Sok kérdésemen elkezdenek a válaszolók vitatkozni, megtelik 3-4oldal és a végén mér teljesen eltérő témában szapulják egymást. Nevetséges.
2013. máj. 25. 11:40
6/6 Chimaira válasza:
Szerintem kicsit az is benne van, hogy az emberek szeretnek okoskodni és nem is igazán érdekli őket a kérdező,nem is segítőkészségből írnak, csak hogy mondjanak vmi okosat, az meg, hogy a többi mit írt... "kit érdekel"...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!