Mi történt a toplistával?
Az egyéb kérdések toplistáján egész jó helyezésem volt, most megnéztem, és nem hozza be a kategória toplistát, csak azt írja ki, hogy "ezzel az eredménnyel te nem szerepelsz a toplistán"
meg az összesített toplistámnál sincs ott a kategóriák közt... miez?:(
Most néztem a sajátomat, szóval nem tudom. A legalsó sorban a szerelem, sex soron több mint 8000 pontom van, nem emlékszem, hogy bármikor is ebben a témában bármikor válaszoltam volna kérdésekre.
Más kategóriában pedig, ahova esetenként írtam választ, vízszintbe ki vagyok húzva azzal, hogy "új felhasználó".
Hónapok óta itt vagyok, szóval nem tudom mit kavarnak, a pontokat és %-okat biztos! Eddig sem nagyon lehetett követni, hogy az előző nap adott-kapott válaszok alapján hogyan is állunk, most úgy belekavarnak az egészbe, hogy őrajtuk kívül senki sem fogja tudni a tutit!
Az új kategóriák miatt a toplisták kicsit összekavarodtak. Ma még nem jó a tegnapi naphoz való viszonyítás, illetve az új kategóriákba átrakott kérdéseket/válaszokat az értük kapott pontok is követik.
Ezek az apróságok idővel majd helyrejönnek.
De könyörgöm!
December elején regisztráltam, jó ha összességében van 8000 pontom, nem egy kategórián (szerelem, szex) belül, ahova pedig max. véletlenül tévedek!
Akkor mi fog itt helyre-rázódni? És hogyan?
átrakott kérdéseket/válaszokat az értük kapott pontok is követik.
Ezek az apróságok idővel majd helyrejönnek.
Itt nem a helyezésről, a válaszokért kapott pontokról beszélsz...
Már bocsánat!
Jah! Értelek, bocsi igazad van. Az első oszlop, a kategórián belül elfoglalt helyezés sorszáma, és csak a következő mutatja a kategórián belüli pontszámokat.
Oké! Tisztul már! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!