Nincs ezen az oldalon moderálási szabályzata?
Mégis mi értelme van ezen az oldalon hozzászólni olyan témákban amik megosztják az emberek véleményét, ha a moderátor úgyis kedve szerint törli az első vérpista bejelentésére a neki nem tetsző választ?
Kialakult egy vita egy olyan kérdésen amire nem lehetett konkrét választ adni, csak érvelni az egyik fél mellett, erre jött a moderátor, és törlte a válaszomat amiben TÉNYEK! voltak leírva. Így olyan mintha állást foglalna valamelyik fél mellett, és az ő gondolkozás módja lenne a kiinduló pont.
Megértem, hogy nehéz elfogadni, ha törlésre kerül a mondanivalód, de nyilván nem volt minden rendben a hozzászólásoddal / megfogalmazásoddal / hangvételeddel / sugallnivalóddal / stb., ha a moderátor kitörölte.
Amúgy van szabályzat, alul Használati útmutató néven elérheted, illetve minden alkalommal, amikor kérdést vagy választ írsz, az erre vonatkozó rész ki van írva a válaszdoboz alá.
"de nyilván nem volt minden rendben a hozzászólásoddal / megfogalmazásoddal / hangvételeddel / sugallnivalóddal / stb., ha a moderátor kitörölte"
Aha mert a moderátoroknak mindig igazuk van...a MESÉKBEN!
Egyébként miért nem nekik jelzed, ha valamivel nem értesz egyet? Ott van alul az e-mail címük.
Más felhasználóktól milyen választ vársz?
A válaszom max a "felesleges" vita részét érintették a dolognak de ez is nagyon szubjektív.
Egyébként a törölt válasz után linkeltem egy 1 órás videót amiben az érveim nagy része elhangzott, azt nem törölték. Mi alapján megy itt a modemráció?
3 éves kérdés volt, csak olyan sületlenségeket írtak hogy muszáj voltam rá válaszolni. Az érveimet nem írta le előttem senki, nekem volt 2 válaszom előtte + jött a törölt amiben tényeket írtam le amik kimaradtak, és kellettek az előző 2 hozzászólásom megértéséhez. Utána a videó mert tudtam hogy úgysem fogja a moderátor végignézni, hiába mondják el benne nagyjából azokat amiket ő 1 mozdulattal kitörölt előtte.
Igazából egy troll miatt írtam a 3 kommentet, az elsőbe belekötött, leszavazott, írt néhány üzenetet ilyen nevű felhasználókkal mint pl: Gyurcsány Ferenc, Dr. Havan Henrik. Érvelni igazából nemtudott csak fröcsögött, gondoltam nem levélben válaszolok az idiótaságára, hanem megpróbálom idióta biztosra bővíteni a válaszom. Kár volt belemenni, a csávó szerintem komoly pszichológiai gondokkal küszködik/ött(a levelek egyértelműen egy embertől jöttek, de eleinte ilyen modoros stílusban, később másik felhasználóval alpári stílusban írogatott).
De mind 1 tanultam az esetből, a csávót tiltottam(mind a 3 felhasználóját:), kerülöm most már a hülyéket, vitatott kérdésekhez úgy szólok hozzá hogy tudom a moderátor bármikor törölheti az érveimet.
Pár napja egyébként kint volt a " Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket: " résznél egy bővített felhasználói szabályzat, kb annak is megfelelt. De lényegtelen, csak hirtelen düh volt, aludni kellett rá párat.
Mondjuk lehet annyit kellett ennyit kellett volna reagálnom:
Ezt majd 1 nap alatt nem törölték a modik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!