Családotok tudja, hogy fent vagytok ezen az oldalon? Ha igen, mit szóltak hozzá?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 20:54
1/18 anonim válasza:
A férjem tudja más nem, őt meg nem érdekli. Reggeli kávé mellé kell valami szórakozás is :D
2/18 anonim válasza:
Nem, szerencsére. Írtam mar anyámmal kapcsolatban kerdest
3/18 bumbi02 válasza:
Tudják. APám szintén fent van, egyszer egy kérdésnél nagyon ismerős stílust véltem felfedezni, rákérdeztem nála, közölte hogy ja igen, ő is fent van:)
4/18 anonim válasza:
Férjem tudja, amikor meglátja csak kinyögi, hogy nna már megint gyakorizol...kár, hogy nem ebből lesz az államvizsga. :D
5/18 anonim válasza:
A barátnőm tudja meg anyám is. Én részben ezért is regisztráltam fel ide mert az Otthon kategóriába tettem fel egy kérdést, már nem tudom mi volt az, aztán még adódtak dolgok hogy kérdezgessek itt ezt azt.
Barátnőm is használja az én nevemmel szokott belépni, nem titkoljuk egymás elől ezt, vele kapcsolatban még nem kérdeztem semmit, ha meg fogok akkor törlöm a saját kérdéseimből és a cím alapján rákeresek ha úgy alakulna, de remélem negatív értelembe nem lesz rá példa.
6/18 anonim válasza:
anyukám,férjem tudja.
nem szólnak különösebben érte.
7/18 anonim válasza:
anya tudja. nem szól hozzá semmit :D különben is azért regisztráltam, hogy két kérdés tegyek fel, aztán több lett belőle.
8/18 anonim válasza:
Nem tudják, nem szoktam arról beszélgetni velük, miket csinálok az interneten.
9/18 anonim válasza:
A vőlegényem tudja,de nem értem miért lenne vele baja ? Nem egy társkereső oldalon vagyok fent!
10/18 anonim válasza:
Nem igazán érdekli őket.A barátommal viszont felváltva válaszolgatunk a kérdésekre.Ő is szeret gyakorizni,ha unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!