Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az hogy mindenki...

Miért van az hogy mindenki csak a szerelem szex kategóriát olvassa ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
ha más kategóriában teszek fel kérdéseket nem jön rá válasz legjobb esetben kapok 1 maximum 2 választ de általában az is hülyeség, most például a munkaügyi központtal kapcsolatban tettem fel egy kérdést de senki nem akar rá válaszolni miért van ez?

2013. ápr. 15. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Én például nem a szerelem kategóriát olvasom. Talán azért nem válaszolnak mert nem tudnak vagy nem akarnak válaszolni.
2013. ápr. 15. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
én a legtöbb kategóriát olvasni szoktam és nekem is feltűnt hogy a szerelem kategóriában érkezik a legtöbb válasz
2013. ápr. 15. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ott lehet a legjobbakat röhögni illetve trollok is feldobják az ember napját :d
2013. ápr. 15. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Jaja, a trollkodás miatt. Jót lehet ott röhögni,, bár én nem olvasom azt a kategóriát. Általában Egyébben vagyok.

Viszont jó néha egy olyan kérdésre is válaszolni hogy "A tampontól lehetek terhes?" és még sorolhatnám a beteges kérdéseket...

2013. ápr. 15. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nem lennének ott trollok akkor is a szerelem/szex kategória lenne a legnépszerűbb

Az emberek életét a pénz után a szex irányítja,ezért az a legsűrűbben látogatott kategória

2013. ápr. 15. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt a trollkodást elnevetjük itt, de van egy kevésbé vicces oldala is a dolognak és az az, hogy ide Gyk-ra is -és egyéb anonim oldalakra is- látogatnak bőven olyan " bácsik ", akik virtuálisan pecáznak. Ezek csak azért jönnek ide ( Gyk-ra, a " Szexualitás " kategóriába ), hogy az idejük lehető legnagyobb részét ott töltsék és kiéljék magukat, hátha becsúszik még 1-2 naiv tini is a hálóba és akkor meg is van a vacsora.

Az ilyen személyekből épp elég van, sokan nem is sejtik, hogy a sok " 25/F ", " 19/F " válaszoló tulajdonképpen egy 70 éves tata, stb.

Az ilyeneknek nincs miért értelmes kategóriákat olvassanak, mert nemhogy válaszolni, de még értelmezni sem valószínű, hogy tudnák a kérdést.

Nem mintha a " Szexualitás " kategóriával lenne a gond, én is gyakran járok oda, csak mivel nincs semmi, ami kiszűrné azt a sok felhevült bácsikát onnan, ezért sokszor tényleg egy tébolyult és szellemileg sötét kategóriának tűnik.

2013. ápr. 16. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:

hormonok :DDD

ám én abszolút nem olvasom a szerelem,szex kategóriát ...

2013. ápr. 19. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:

00:29

hazugok mindenhol vannak. Az üzlet topik 90%a 3-400e + nettót keres Magyarországon.

aki az ilyeneknek bedől az meg is érdemli a sorsát.

2013. ápr. 19. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:

hát figyelj.. a könyv kategóriában feltettem fél éve egy kérdést, ki is emeltem.. azóta nem jött egy válasz se rá...

szexre mindig lesz érdeklődés, de úgy néz ki manapság a fiatalok nemigen jutnak ennél tovább...:( (én is fiatal vagyok amúgy)

2013. ápr. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!