Jó lenne, ha lenne egy toplista, hogy ki írta a legtöbb választ és ki tette fel a legtöbb kérdést?
Figyelt kérdés
#Toplistamkérdés
2013. ápr. 11. 15:05
3/11 anonim válasza:
Ès az meg minek? Mert ha valaki már 1000ret kErdezett, rá nézel fel, vagy mi?
4/11 anonim válasza:
Nem kell ezt túlbonyolítani, már így is sok. Szerintem elég lenne ha csak a kérdező tudná értékelni a választ, hiszen ő tudja eldönteni, hogy hasznos volt-e...
5/11 A kérdező kommentje:
3-as,azért,mert én már 49 oldalnyi kérdést tettem fel és kíváncsi lennék,hogy én tettem e fel a legtöbbet.
2013. ápr. 11. 19:09
7/11 anonim válasza:
Akkor az a rengeteg erőltetett és eldöntendő kérdés neked köszönhető. Ha közöd van a "mit ettél ma?" troll kérdésekhez, akkor ****** ***
8/11 A kérdező kommentje:
Nem,azt a kérdést nem írtam ki.Általában értelmes dolgokat szoktam kérdezni.Csak sokszor egy kérdést több szögből is megnézek.
2013. ápr. 11. 19:34
9/11 anonim válasza:
49 oldalnyi kérdést tettél fel? Mi a csodát tudsz kérdezni annyit?
Toplista? Ki mennyit kérdezett? Minek?
2 kérdésem volt 8 hónap alatt..Az is itt, mert nem vagyok számítógép zseni. Egyszerűbben fogalmazva, hülye vagyok hozzá.
Az élet apró cseprő dolgait meg csak el tudom tán dönteni, minek itt kérdezzem meg, hogy tettszik-e a Kunigunda név, vagy hasonló tök felesleges kérdések.
10/11 A kérdező kommentje:
Én még 2011-ben regisztráltam.
2013. ápr. 12. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!