Milyen kérdések születnének a gyakorikerdesek.hu-n, ha 50-150 évvel ezelőtt járnánk és azon kívül, hogy lenne internet, semmi más nem változna?
háát szerintem ez azért elég irreálisan hangzik...:D
De,ha úúgy 100 -150 évet mennénk vissza akkor kb az 1860-1900-as évekről beszélünk...
háát..nemtudom.Kb ilyen:
-Lányok nektek nem nyomja a derekatokat ez a sz*ros füzér?
vagy..-Szerintetek miért nem gurul ez a négyszögletes kerekű bicikli? ..-Másnak ilyen sok időbe telik mire a kakas tojást tojik,vagy csak nekem van ennyire le lassulva ez az állat?..-Hogy kell nyakkendőt kötni?..-Egy nagyobb összeghez jutottam..500 ft,szerintekek mire költsem?
am. nemtom,hogy mikor találták fel a kocsit,szóval ez a biciklis dolog lehet nem lenne közte..:P
Nem tudom,elég érdekes felvetés ez a dolog..
Kinek jut eszébe ilyeneken gondolkodni ..:D
Na művelődjünk egy kicsit..
"Elsőként egy francia mérnöknek, Nicolas-Joseph Cugnot-nak sikerült gőzhajtású járművet készítenie.
Amikor Cugnot 1771-ben szerette volna bemutatni új találmányát, az orrnehéz és emiatt rendkívül nehezen irányítható gőzautó elszabadult, és ledöntött egy falat. Ez volt a történelem első közúti balesete, amelyet gépi hajtású jármű okozott."
Ahhaa..akkor már az 1770-es években volt kocsi..:D bár így elnézve,elsőként nem aratott akkora sikert a találmány..:P
Ez a kérdés nagyon tetszik:) Szerintem tedd fel a kultúra és közösség kategóriában is, ott gondolom több válasz érkezne rá. Ja, és talán várd meg a hétvégét:) Szerintem abba a kategóriába is passzol. Jó lenne, ha minél több válasz érkezne rá
Hogy válaszoljak is:
A ti földeteken van árnyékot adó fa?
Én majd' meg sültem ma kint a földön, mert egy deka árnyék sem volt.
pl. Szerintetek mikor jelenik majd meg a Beatles következő lemeze?
vagy:
Rendeltem Orion tévét. Mennyi idő múlva érkezhet meg? Tapasztalatok?
vagy:
A Centrum Áruházban mikor lesz újra lemezjátszó?
vagy:
Trianon: el fogják venni az ország egy részét. Szerintetek milyen gazdasági és egyéb következményei lesznek? Akik kint fogtok élni ezután: hogy élitek ezt meg?
vagy: Hogyan kell oroszul elmagyarázni, hogy hol van a Parlament?
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!