Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen kérdések születnének a...

Milyen kérdések születnének a gyakorikerdesek.hu-n, ha 50-150 évvel ezelőtt járnánk és azon kívül, hogy lenne internet, semmi más nem változna?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

háát szerintem ez azért elég irreálisan hangzik...:D

De,ha úúgy 100 -150 évet mennénk vissza akkor kb az 1860-1900-as évekről beszélünk...

háát..nemtudom.Kb ilyen:

-Lányok nektek nem nyomja a derekatokat ez a sz*ros füzér?

vagy..-Szerintetek miért nem gurul ez a négyszögletes kerekű bicikli? ..-Másnak ilyen sok időbe telik mire a kakas tojást tojik,vagy csak nekem van ennyire le lassulva ez az állat?..-Hogy kell nyakkendőt kötni?..-Egy nagyobb összeghez jutottam..500 ft,szerintekek mire költsem?

am. nemtom,hogy mikor találták fel a kocsit,szóval ez a biciklis dolog lehet nem lenne közte..:P

Nem tudom,elég érdekes felvetés ez a dolog..

Kinek jut eszébe ilyeneken gondolkodni ..:D

2013. ápr. 4. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Na művelődjünk egy kicsit..

"Elsőként egy francia mérnöknek, Nicolas-Joseph Cugnot-nak sikerült gőzhajtású járművet készítenie.

Amikor Cugnot 1771-ben szerette volna bemutatni új találmányát, az orrnehéz és emiatt rendkívül nehezen irányítható gőzautó elszabadult, és ledöntött egy falat. Ez volt a történelem első közúti balesete, amelyet gépi hajtású jármű okozott."

Ahhaa..akkor már az 1770-es években volt kocsi..:D bár így elnézve,elsőként nem aratott akkora sikert a találmány..:P

2013. ápr. 4. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nagyon tetszik:) Szerintem tedd fel a kultúra és közösség kategóriában is, ott gondolom több válasz érkezne rá. Ja, és talán várd meg a hétvégét:) Szerintem abba a kategóriába is passzol. Jó lenne, ha minél több válasz érkezne rá

Hogy válaszoljak is:

A ti földeteken van árnyékot adó fa?

Én majd' meg sültem ma kint a földön, mert egy deka árnyék sem volt.

2013. ápr. 5. 08:27
 4/8 A kérdező kommentje:
igen, oda is passzol, kis műveltséget igénylő kérdés. :)
2013. ápr. 5. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Fogyókúrás kérdések. Az mindig divatban marad.
2013. ápr. 5. 18:01
 6/8 anonim válasza:
Mona Lisa férfi volt valójában, vagy nő?
2013. ápr. 7. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:

pl. Szerintetek mikor jelenik majd meg a Beatles következő lemeze?

vagy:

Rendeltem Orion tévét. Mennyi idő múlva érkezhet meg? Tapasztalatok?

vagy:

A Centrum Áruházban mikor lesz újra lemezjátszó?

vagy:

Trianon: el fogják venni az ország egy részét. Szerintetek milyen gazdasági és egyéb következményei lesznek? Akik kint fogtok élni ezután: hogy élitek ezt meg?

vagy: Hogyan kell oroszul elmagyarázni, hogy hol van a Parlament?

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

2013. ápr. 15. 22:37
 8/8 A kérdező kommentje:
"300 milliárd pengőért tudok venni használtan egy jó állapotú kerékpárt?"
2013. ápr. 16. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!