Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A modik látják, hogy ki mit...

A modik látják, hogy ki mit beszélget?

Figyelt kérdés
Hogy pl ezen a felhasználón levelezek valakivel, azt ők el tudják olvasni?
2013. ápr. 3. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
igen!
2013. ápr. 3. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Ha igen,akkor az magyarázat arra,hogy még itt vagyok (kopp,kopp,kopp).

Sokat röhöghettek rajtam.

2013. ápr. 3. 19:49
 3/14 anonim válasza:
74%
Igen, de ha nincs különösebb okuk, akkor szerintem nem azzal foglalkoznak. Van így is elég munkájuk bőven... Csak indokolt esetben "kutakodnak" a levelek között is.
2013. ápr. 3. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Akkor már nem lennék itt :D
2013. ápr. 3. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:

na és akkor mi van

azt írok amit akarok, nem hiszem olyat írnék, amit ők még nem tudnának N

2013. ápr. 3. 19:51
 6/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem látják...

mégis hogy látnák ?

ugyanolyan felhasználók mint mi csak tudnak törölni kérdést meg választ meg tiltani tudnak nem hinném hogy a levelezést megtudnák nézni.

2013. ápr. 3. 19:52
 7/14 anonim válasza:
Ha látnák az már eléggé sérti a személysiégi jogkat még akkor is ha ez anonym oldal.Nem véletelnül privát üzenet...
2013. ápr. 3. 19:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy korábbi jelentésnél nem másoltam be a PM teljes tartalmát, és kértek hogy ismételjem meg, mivel ők nem láthatják a levelezést. Tehát nem.
2013. ápr. 3. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:

A szervertulajdonos/admin biztos láthatja de nem hiszem hogy érdekelné őt mások levelezése

Az hogy mennyire vannak korlátozva a moderátorok már megint más kérdés

2013. ápr. 4. 03:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok megint előjönni a joggal (bár már ez a mániám, megszállott lettem), de ha kutakodnak (és igen modik, olvassátok el!!), és erről nekünk nem szólnak, azzal nem sértik a személyes jogainkat?

Mert mi jóhiszemüleg feregizünk ide, gondjuk, senki sem látja az üzeneteinket, hisz az csak ránk tartozik, erre valahonnan máshol valaki olvasgatja.. Mert a kérdéseknél és válaszoknál oké, de az üziknél..

Ha pedig akkor is nézik: OMG Vajon mit gondolhatnak már rólam?? Még csak 15 vagyok, ne könyveljetek el semmi rossznak, oké??Thx:3

2013. ápr. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!