Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mennyire fedi a valóságot a...

Mennyire fedi a valóságot a válaszadás hasznosságáként megjelenő százalék?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Alig. Mivel sajnos vannak az oldalon olyan infantilis egyének, akik csak abban lelik örömüket, ha egy hasznos választ lepontozhatnak.

Világbéke!

BJ

2009. szept. 19. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem semennyire :D.. Minden ember más, és mást tart hasznosnak, tehát Neked attól még lehet hasznos hogy másnak nem az, meg ugye vannak az előző válaszoló által emlegetett egyedek is akik úgyis lepontoznak...
2009. szept. 19. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
nekem sztem 99 is lehetne. mert 1%ban van amikor kamukérdésre nem szépen válaszolok
2009. szept. 19. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

felesleges azt nézned. ha felteszel egy kérdést, úgyis csak te tudod, hogy számodra melyik a leghasznosabb válasz. talán régebben még volt értelme, amikor nem telítették el az oldalt olyan vadb.armok, akik csak azért járnak fel, hogy lepontozgassanak mindenkit, és ezen élvezkedjenek.

ma már - főleg ezen említett "kedves" emberkék miatt - semmi értelme nincs a pontozásnak...

2009. szept. 19. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk amúgy ha egy válasz 0% vagy akörüli, akkor az tutira baromság...szóval az tényleg nem ér semmit.

de van hogy egy 60%os válasz jobb nekem, mint egy 90...

2009. szept. 20. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában akkor szoktak lepontozni egy válaszadót, ha más a véleménye, mint a többségnek - és le is írja azt. Egyébként én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók; te döntöd el, hogy melyik válasz hasznos számodra, és azért, mert a többség haszontalannak ítélte meg, neked még lehet értékes. Valamikor egy 60-70%-os kérdés sokkal hasznosabb, mint egy 90-100%-ban hasznosnak ítélt. Egyébként ha 0-10% körül van értékelve, akkor biztos, hogy oltári nagy baromság - vagy nagy ívben sugárzik belőle a rasszizmus.
2010. aug. 5. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
"60-70%-os kérdés" -> a "kérdés" helyett "komment"-et akartam írni.
2010. aug. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!