Mennyire fedi a valóságot a válaszadás hasznosságáként megjelenő százalék?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 21:09
1/7 anonim válasza:
Alig. Mivel sajnos vannak az oldalon olyan infantilis egyének, akik csak abban lelik örömüket, ha egy hasznos választ lepontozhatnak.
Világbéke!
BJ
2/7 anonim válasza:
Szerintem semennyire :D.. Minden ember más, és mást tart hasznosnak, tehát Neked attól még lehet hasznos hogy másnak nem az, meg ugye vannak az előző válaszoló által emlegetett egyedek is akik úgyis lepontoznak...
3/7 anonim válasza:
nekem sztem 99 is lehetne. mert 1%ban van amikor kamukérdésre nem szépen válaszolok
4/7 anonim válasza:
felesleges azt nézned. ha felteszel egy kérdést, úgyis csak te tudod, hogy számodra melyik a leghasznosabb válasz. talán régebben még volt értelme, amikor nem telítették el az oldalt olyan vadb.armok, akik csak azért járnak fel, hogy lepontozgassanak mindenkit, és ezen élvezkedjenek.
ma már - főleg ezen említett "kedves" emberkék miatt - semmi értelme nincs a pontozásnak...
5/7 anonim válasza:
mondjuk amúgy ha egy válasz 0% vagy akörüli, akkor az tutira baromság...szóval az tényleg nem ér semmit.
de van hogy egy 60%os válasz jobb nekem, mint egy 90...
6/7 anonim válasza:
Általában akkor szoktak lepontozni egy válaszadót, ha más a véleménye, mint a többségnek - és le is írja azt. Egyébként én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók; te döntöd el, hogy melyik válasz hasznos számodra, és azért, mert a többség haszontalannak ítélte meg, neked még lehet értékes. Valamikor egy 60-70%-os kérdés sokkal hasznosabb, mint egy 90-100%-ban hasznosnak ítélt. Egyébként ha 0-10% körül van értékelve, akkor biztos, hogy oltári nagy baromság - vagy nagy ívben sugárzik belőle a rasszizmus.
7/7 anonim válasza:
"60-70%-os kérdés" -> a "kérdés" helyett "komment"-et akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!