Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Létezik olyan válaszíró aki...

Létezik olyan válaszíró aki 100%-ban hasznos válaszokat ad?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Régebben én is annyi voltam, úgy 2 éve, csak nem jutott időm az oldalra, elhanyagoltam, és lecsúszott 88%-ra.
2013. márc. 12. 13:30
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Van, de csak kevés és objektív válasszal.

Mivel szinte minden kérdésre akad olyan akinek nem fog tetszeni amit írsz, úgyis lepontozzák. Van aki nyíltan hirdeti hogy ha őt negatívan értékelik akkor ő utána az összes kommentelőt negatívan fogja, függetlenül attól hogy mit írtak. Így nehéz is magas százalékkal szerepelni, persze nem minden erről szól. Nem is jó ha valakit az határoz meg hogy ő kiemelkedik a többi közül, és a többiek ezt igyekeznek lehúzni. Erős az a szemlélet: "hogy ha nekem nem lett jó, neked se legyen az".

Lehetne azt mondani hogy akkor csak objektív módon válaszolj egy kérdésre. Én azért találkoztam már olyannal, aki azért értékelte negatívan a teljesen helyénvaló választ, mert az nem saját szóval lett megfogalmazva vagy idézve, hanem csak belinkelve. Vagy mert tömören lett leírva csak a válasz és nem kifejtve. Tehát ha valami jó, az valakinek még akkor sem a legjobb.

És akkor ott az eset, amikor a válaszod jó, de a kérdező nem azt akarja hallani és azért értékeli negatívan.

Ezzel arra próbálod utalni, hogy ha te megpróbálsz az oldal szabályainak maximálisan eleget tenni (nem trollkodsz, nem offolsz, nem kötekedsz, nem állsz le vitatkozni), még akkor is lesznek olyanok akik keresztbe tesznek, már csak azért is hogy neked ne legyen jó.

Ezért nem kell szívügyként kezelni a százalékokat. Akinek alacsony az is mondhat jó és hasznos dolgokat.

2013. márc. 12. 14:00
 3/22 anonim ***** válasza:
60%
Nem nagyon. Legfeljebb az első válaszát követően, ha az hasznos volt, ameddig valami troll le nem pontozza. És ehhez nem kell túl hosszú idő.
2013. márc. 12. 18:28
 4/22 anonim ***** válasza:
58%

Persze,az első napokban lehetséges 100%-ban hasznos válaszokat adni de hosszútávon lehetetlen 100%-on maradni mivel vannak akik ok nélkül is lepontozzák a másikat

Mondjuk szélsőséges esetekben elképzelhető hogy valaki 100%-os legyen hosszútávon is,például ha évente egyszer ír és azt is felpontozzák

2013. márc. 12. 18:41
 5/22 anonim ***** válasza:
53%
Igen! Énnnnnn!!!:D Mondjuk csak tegnapelőtt kezdtem:D
2013. márc. 12. 19:45
 6/22 A kérdező kommentje:
Ahaa értem köszi mindenkinek ment a zöld :D Utolsó:akkor használd ki míg így van mert a fentiek alapján nem sokáig fogsz úgy maradni :/
2013. márc. 12. 19:56
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Nekem egyszer 98% volt.
2013. márc. 12. 21:40
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

Látod kérdező az ötös válaszolót?Ő egy tökéletes példa erre

Semmi rosszatt nem írt mégis a rossz indulatú emberek lepontozták.Most akkor feltehető a kérdés hogy mennyire megbízható ez a pontozási rendszer

2013. márc. 13. 17:57
 9/22 anonim ***** válasza:
57%
1-2 napig legfeljebb. Találkoztam pár 100%-ossal már.
2013. márc. 13. 18:24
 10/22 A kérdező kommentje:
8-as: Látom.Sajnos ez a helyzet így pontoznak le,pedig tényleg semmi rosszat nem mondott csak lepontozták nehogy már jó kedve lehessen....
2013. márc. 13. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!