Új kategória létrehozását hogyan lehet kérvényezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vannak olyan kérdések, amikből naponta születik nagyon sok, legalább 4-5. Nem titok, konkrétan a hímvesszőjük mérete miatt aggodalmaskodó kérdezőkre gondoltam.
Szerintem nagyon sokan örülnének annak, ha lenne egy külön "farokmérettel" foglalkozó alkategória a szexualitáson belül. Esetleg lehetne egy olyan kategória is, ami az abnormális testtömeg kérdéseit tömörítené szexuális VISZONYLATBAN.
Mit gondoltok az ötletemről?
2013. márc. 7. 17:30
1/5 anonim válasza:
Három példányban írsz kérvényt a GYÍK főigazgatójának, amit jóváhagyatsz a polgármesteri hivatal jegyzőjével.
3/5 anonim válasza:
ne haragudj meg, de szerintem ez hulyeseg.
viszont a levelezesnel nagyon zavaro, hogy nem lehet latni a valaszolas utan a partner levelet. ez ellen szerintem kellene tenni valamit.
4/5 A kérdező kommentje:
Miért lenne vicc??
Nagyon irritálóak a rinyálós kisfarkú kérdezők, akik a "fogyatékosságukkal" teleszemetelik a szexualitás kategóriát!
2013. márc. 7. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!