Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi alapján döntitek el, hogy...

Mi alapján döntitek el, hogy egy válasz hasznos vagy nem?

Figyelt kérdés

Csak azért vagyok kíváncsi, mert sokszor nem értem a logikát. Mondjuk van egy kérdés, hogy "szerinted..." , aztán érkeznek rá a válaszok, és a válaszolók leírják a véleményüket. Aztán egyik válasz mondjuk 40 %-ban hasznos, a másik 90%-ban, stb... És nem értem mire a nagy különbség, hiszen mindkét válaszoló leírta a kérdésről a vélemyénét.

Szóval Ti mi alapján pontoztok?

2009. szept. 13. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
7%
Ez az ezredik ilyen kérdés. Nem unalmas?
2009. szept. 13. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, én sem értem! A múltkor arra válaszoltam, hogy mikor születtem :-( és nagyon lepontoztak. Nem is érdekel igazán, hogy "hogyan" állok.
2009. szept. 13. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben amit te leírsz, ha lepontoznak akkor az valaki aki épp ott járt és nem értett egyet veled.

Az olyan esetekben mint amit az első válaszoló leír, hát az meg azért van mert egyesek szeretnek szemétkedni. Ráadásul egy olyan típusú kérdés az amihez nagyon sok válasz érkezik, tehát nagyobb a forgalom, és ezzel együtt több a szemétláda is :)

A főkérdésre válaszolva pedig: én nem szoktam (még?) pontozni, de hogyha elkezdeném egy jól leírt, nem ellenséges, segítőkész válasz jó tartalommal nekem már simán thumbs up.

2009. szept. 16. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Második megint.

Egyébként tényleg jelentéktelen az egész. Nem is kell figyelni. Egy 70%-os ugyanúgy segíthet rajtad mint egy 99%-os. Főleg, hogy nem tudni mióta tag, és hogy milyen kérdésekre válaszol úgy általában.

2009. szept. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!