Miért ment le ennyire nagyon a százalékom?
Figyelt kérdés
Most 39 tegnap még 85 volt. Kicsit ledöbbentem, de ha másokat nem izgat, akor engem se. :D Csak nem igazán értem miért történt ez...2013. márc. 3. 11:26
1/4 anonim válasza:
lehet eddig volt vagy 2 hozzaszolasod azert tud ilyen gyorsan valtozni.
2/4 anonim válasza:
Tegnap hazudtál,ma viszont az igazságot írtad
3/4 A kérdező kommentje:
2-es, ez már csak azért is hülyeség, mert a tegnapi válaszaimből adódik össze a mai százalék. :)
2013. márc. 3. 17:26
4/4 anonim válasza:
Ez akkor lenne igaz, ha tegnap kezdtél el volna válaszokat írni.
Nyilván azért változik ilyen gyorsan mert keveset válaszoltál még és kaptál pár piros kezet. A válaszaid ismerete nélkül nem lehet megállapítani, hogy ezek jogosak voltak e.
Amúgy ne foglalkozz vele, persze idegesítő(engem is zavar a sok lepontozásom), de mivel sokak nem értik az egész értékelés értelmét, így az arányod se feltétlen mutatja meg mennyire válaszolsz helyesen. Persze bizonyos határon kívül mutat valamit azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!