Egy le vagy felpontozással 1%-ot ugrik a százalékom ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 19:13
1/7 anonim válasza:
Nem. Atól függ, hogy eddig hányan nyilazgattak. Pl volt már, hogy 100%-os választ egy nyilazással 66%-ra vittem le, de olyan is volt, hogy csak egy százalékot változott, akkor, gondolom, sokan szavaztunk. Illetve bármennyi lehet a kettő között.
2/7 anonim válasza:
ezek nem pontok, százalékok! azt hiszem a 4. osztály anyaga. én legalábbis már akkor is tudtam!
3/7 A kérdező kommentje:
Már akkor is tudtad? Világi vagy kedves második válaszoló gratulálok, csak sajnos nem a kérdésemre válaszoltál, így a válaszod nem volt hasznos számomra. Bocsi a lePONTOZÁSÉRT!!
2009. szept. 10. 21:32
4/7 anonim válasza:
Így igaz, százalékokról van szó. Egyfajta átlagot is lehet számolni (pl.: 3 db zöld, 8 db félig-meddig és 10 db piros annyit jelent mint (3*100%+8*50%+10*0)/(3+8+10)=(300%+400%+0%)/21=700%/21=33,33%-os lesz ez a válasz). Ha kevesebb (avagy több) szavazat érkezik, akkor egyes személyeknek súllyosabb (vagy gyengébb) erősségű lesz a véleménye (pl.: Csak két szavazat érkezik, egy 100% és egy 0%. A válasz 50%-os lesz, mert ez a kettőnek az átlaga.)
5/7 anonim válasza:
lepontoztam mindanyiotokat aki irt 3 acc al és a egyiknek lement 18 százalákra az jó nem?xd
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó most mégis ezek után jól érzed magad? Az ilyen sügérek mint amilyen te is vagy pontozgatnak le jó válaszokat! Foglald már le magad mással, biztos kitudsz találni magadnak más hülye elfoglaltságot is. Nézd meg, kint vagy-e a konyhában.Írni pedig megkéne tanulnod. Süti!!
Ja, és a beszólásaidra ezek után nem vagyok kíváncsi. Köszi remélem eljutott!
2009. szept. 14. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!