21/31 anonim válasza:
A hülye Facebook miatt van :) összekeverik a like-kal.
23/31 anonim válasza:
hát vagy 2 éve, függő féreg vagyok :3
f19
24/31 anonim válasza:
Még nincs 2 éve, sőt 1 sem ha nem a regeléstől számolom, de igazándiből nagyon nincs is értelme ennek az egésznek. Már max. inkább megszokásból, mert 2-3 témakörön kívül nem nagy valószínűséggel kap az ember értelmes infót ha valamire kíváncsi is. Rengeteg retardált írogat ide!
26/31 anonim válasza:
2010-ben fedeztem fel, de csak tavaly óta vagyok rendszeres felhasználója az oldalnak. Azelőtt csak alkalom adtán jöttem fel ide meg hát párszor ki is parancsoltak az oldalról. :/
27/31 anonim válasza:
Kb ősz óta vagyok itt. Jött a rossz idő, így a gépezéssel töltöttem az időmet. Azóta függő vagyok :D
Régebben kb 3 éve is volt egy ilyen korszakom aztán egy teljes kihagyás jött.
Egyet értek pár válaszolóval, akik azt írják, sok a rendkívül sötét ember. Fel is tudnak bosszantani rendesen, pl állattartással kapcsolatban, beteg az állat, kutya-macska, mit tegyek. Gyakran el is pusztulnak a macskák. Tudom, hogy vannak ilyen emberek, de nem szeretnék velük találkozni, de szűrni nem lehet az idiótákat..
28/31 anonim válasza:
Azt hogy értétek el, hogy elküldtek az oldalról?
30/31 anonim válasza:
Januárban fogalmazódott meg egy kérdés bennem, s a lányom ajánlotta ezt az oldalt. Azóta sokat járok ide. Főleg röhögni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!