Hogyan lehet ezen az oldalon utólag kulcsszavakat megadni, ha nem ajánlja fel?
Kiírtam fél órája kb egy másik kérdést, csak miután rámentem, hogy "kérdés kiírása" utána nem a "saját kérdéseid"-re kattintottam, hanem az egyik lenti kérdésre, és akkor nem mondta, hogy adhatok meg kulcsszavakat, másik böngészővel rámentem a kérdésre, ott se írta ki, pedig múltkor meg pont olyan volt, hogy írtam be kulcsszavakat, és a másik böngészők meg kiírták, hogy még nem adtam meg kulcsszavakat.
Szóval száz szónak is egy a vége, hogy írjak be utólag kulcsszót?
(Btw, erről a kérdésről lenne szó gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__3949119-ennek-az-oslenynek-221-nel-mi-a-neve)
Előre is köszii!!
Sehogy.
Biztos okkal tiltottak le róla.
:S Csak annyi volt, hogy egy nem humorkategóriás kérdésnél, mivel nem jutott eszembe több kulcsszó, el kezdtem már ilyeneket is beírni, hogy Chuch Norris, meg Facebook. :(
De már írtam nekik mail-t, hátha újra engedélyezik. Köszönöm a választ, ment a zöld!
Na, erre meg elírom a nevét:/
*Chuck
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!