Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan lehet ezen az oldalon...

1112 kérdése:

Hogyan lehet ezen az oldalon utólag kulcsszavakat megadni, ha nem ajánlja fel?

Figyelt kérdés

Kiírtam fél órája kb egy másik kérdést, csak miután rámentem, hogy "kérdés kiírása" utána nem a "saját kérdéseid"-re kattintottam, hanem az egyik lenti kérdésre, és akkor nem mondta, hogy adhatok meg kulcsszavakat, másik böngészővel rámentem a kérdésre, ott se írta ki, pedig múltkor meg pont olyan volt, hogy írtam be kulcsszavakat, és a másik böngészők meg kiírták, hogy még nem adtam meg kulcsszavakat.

Szóval száz szónak is egy a vége, hogy írjak be utólag kulcsszót?

(Btw, erről a kérdésről lenne szó gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__3949119-ennek-az-oslenynek-221-nel-mi-a-neve)

Előre is köszii!!

2013. jan. 31. 14:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Ennél sem ajánlotta fel B+!!! Gondoljátok, hogy a moderátorok reagálnának valamit, hogyha írnék nekik? Mert ez így nekem ******* nem jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 31. 14:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Moderátorok, légyszi, ha látjátok ezt a kérdést!!! Engedélyezzétek már a kulcsszómegadást! Kérlek szépen Titeket! Jó leszek, na!!! Különben sem értem, mit követtem el. :( Jó, most akkor ünnepélyesen, bárki elolvashatja, elnézést kérek az összes moderátortól! Nem egy kisgyerek vagyok, aki csak szórakozik itten, gondolom nem is véletlenül lehet(ett) kulcsszavakat megadni, kérem szépen vissza azt a funkciót!! Többet nem írok be oda nem illő kulcsszót!!!! Na, oksa?:) Hadd ne regizzek mégegyszer, innen levelezek mindenkivel!!! Légyszi!!!
2013. jan. 31. 14:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó leszek, eskü!!!
2013. jan. 31. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Biztos okkal tiltottak le róla.

2013. jan. 31. 15:00
 5/9 A kérdező kommentje:

:S Csak annyi volt, hogy egy nem humorkategóriás kérdésnél, mivel nem jutott eszembe több kulcsszó, el kezdtem már ilyeneket is beírni, hogy Chuch Norris, meg Facebook. :(

De már írtam nekik mail-t, hátha újra engedélyezik. Köszönöm a választ, ment a zöld!

2013. jan. 31. 15:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Na, erre meg elírom a nevét:/

*Chuck

2013. jan. 31. 15:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy az első kommentemnél azt hittem, valami hiba van, de még azért is bocsánatot kérek, de az "B+" az csak úgy idegességből jött, de nem szól senkinek - félreértések elkerülése végett!!
2013. jan. 31. 15:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaj!!!! Köszönöm!!! :') Engedélyezték!!!! <3 <3 <3
2013. jan. 31. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:
:DDD
2013. febr. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!