Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudok törölni egy...

Hogyan tudok törölni egy kérdést, amit én írtam ki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem sehogy...én még nem jöttem rá:(
2009. szept. 2. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
sehogy.te nem törölheted!csak a moderátorok,de nagyon jól meg kell indokolnod, ezért nem valószínű h.csak úgy törlik!!
2009. szept. 2. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Természetesen sehogyse. A gyakorikérdések.hu azért van, hogyha nem értesz valamit feltedd a kérdést és válaszolnak.. rádásul lehet, hogy másnak is ez a problémája és ő is nyer egy kis tudást a válaszokból. Szólhatsz e-mailben a moderátoroknak, ha nagyon fontos, hogy leszedjék a kérdésed, de indok nélkül nem szednek le semmit.
2009. szept. 2. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Én is töröltettem már egy válaszomat, és simán kitörölték, nem kellett indokolnom :) Küldtem egy e-mailt az info@gyakorikerdesek.hu - ra és törölték is, sőt még válasz e-mailt is kaptam :)
2009. szept. 2. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!