Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Most akkor le vagyok tiltva?...

Most akkor le vagyok tiltva? Többi lent.

Figyelt kérdés
a moderátorok (a gyakorikerdesek.hu-ról), kitöröltek 1 kérdést nemsokkal utánna hogy kiírtam, a válaszoloknak küldtem egy üzenetet, csak egyik sem válaszol. Most azért mert nem tudnak válaszolni, mivel törölték a kérdést, vagy nem is akarnak válaszolni. a törölt kérdésnek van köze ahoz hogy nem kapok választ, vagy le vagyok tiltva?
2013. jan. 27. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerinted, ha törölték a kérdésedet, akkor hová írják a választ? Hacsak nem adtad meg az email-címedet, nem tudnak válaszolni.

Gondolom, te még akkor küldted az üzenetet nekik, amikor megvolt a kérdésed.

Egy kérdés kitörlésétől még nem vagy letiltva. Akkor kaptál volna értesítést a moderátoroktól

Próbáld meg más szavakkal feltenni azt a kérdést.Ha átengedi, akkor nem vagy letiltva.

De azért arra vigyázhatnátok, hogy olyan kérdést írjatok, amit később valaki nem nehezményez.

2013. jan. 27. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:

"a válaszoloknak küldtem egy üzenetet, csak egyik sem válaszol."

...mivel közben törölték a kérdést, még ha válaszolni akarnának akkor sem (mentett privát link esetében sem!) tudnának!

azt a figyelmeztetést írja ki, "hogy törölt kérdés, ezért válaszolni sem tudsz rá"

2013. jan. 28. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
azt értem hogy a kérdésre már nem tudnak válaszolni mivel törölték.de a privát?? szoval a törölt kérdés válaszoloinak küldtem privát üzenetet aközben mikor még megvolt a kérdés,a kérdést törölték de a privát üzenetem megmaradt amit elküldtem nekik, de nem kapok rájuk választ.
2013. jan. 29. 01:20
 4/6 anonim ***** válasza:
nem érted meg, hogy a GYK. rendszere, nem továbbítja NEKED, a törölt kérdésedre a válaszokat, még akkor sem, ha küldenének privát választ...
2013. jan. 29. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaj, értsd már meg, hogy a kérdésedet etikai okok miatt törölték.

Ezért, mint az előző válaszoló helyesen írta, az arra a kérdésre érkező válaszokat a rendszer automatikusan letiltja.

Hiába írnának neked választ, mivel arra a kérdésre vonatkozott, amit a moderátorok valamilyen oknál fogva letöröltek, ezért a válaszokat sem kaphatod meg.

2013. jan. 29. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:
aha értem . leesett már , nagyott koppant. :D amugy köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 30. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!