Más is rászokott a "gyakorizásra"?
Figyelt kérdés
Mármint hogy itt kérdezgessen, és válaszolgasson. Akár napi szinten visszatérő vendég (kényszeresen)2013. jan. 24. 23:41
1/14 anonim válasza:
még csak 4x kérdezek, de vannak időszakok, amikor naponta nyomom
3/14 A kérdező kommentje:
én törzsvendég lettem. Azt hiszem függő vagyok. GYK függő :D
2013. jan. 24. 23:44
4/14 anonim válasza:
Én csak válaszadó vagyok! 3,5 év alatt 6 kérdést tettem fel!! Nem tehetek róla, egyszerűen mindent tudok!!
5/14 anonim válasza:
Vagyok de én csak válaszolgatok napi 2-3 órában :P
6/14 anonim válasza:
Igen, még évekkel ezelőtt. Aztán egy idő után meg abbahagytam, és már csak ritkán járok vissza.
7/14 anonim válasza:
Én is rászoktam! Régebben sokat voltam itt, aztán egy ideig kihagytam, most megint naponta jövök fel leginkább válaszolgatni, néha kérdezek is.
8/14 anonim válasza:
Régebben nagyon rá voltam kattanva az oldalra, mostmár igen hamar megunom. Korábban rengeteg időt fenn töltöttem. Manapság is naponta, van, hogy naponta többször is feljövök, ha gép előtt ülök, és unatkozok, de utóbbi időben feljövök, és néhány perc után megunom. Átnézem a szokott kategóriáimat, és megyek.
Régebben csak úgy peregtek a főoldalon a kérdések. Ha megnyitottam egyet, mire visszaléptem a főoldalra, már az összes kategória kérdése ki volt cserélődve, viszont már jó ideje alig jönnek a kérdések.
9/14 anonim válasza:
Régebben én is függő voltam de azóta rájöttem hogy az itteni moderátorok azért vannak itt hogy kiéljék másokon a problémáikat,ezért ritkábban járok ide mivel gyűlölöm az igazságtalanságot
10/14 anonim válasza:
25 oldalnyi kérdésem van. Szerinted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!