Hova lehet irni a Gyik szerkesztösegenek?
Figyelt kérdés
Egy szerintem nagyon jo ötletet szeretnek velük/vele megosztani.
Ezt a facebookon olvastam, nagyon idevag a gyakori kerdesek föoldalara ugy, hogy minden valasz es kerdes irasakor jol lathato legyen, ill. belepeskor is. Igy szerintem kevesebb lenne a konfliktus, kötözködes, amiröl "hires" az oldal, es ami miatt mar sokan elpartoltak mas hasonlo oldalakra (en is többször, ritkan jarok ide):
"Ha valaki kötözködik, jusson eszedbe:
A vesztesek taktikaja: "Ha nem tudod utolerni, kezdj el belekötni!"
#cím #gyik szerkesztösege
2013. jan. 18. 19:22
2/3 anonim válasza:
És ez meg mire jó? ettől ugyanolyan kötözködések lesznek,na meg kib*szásból lepontozsok. Az idézetek semmit nem oldanak meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindket valasz hasznos volt!
Igazad van, 2., maradok a fenekemen, tök mindegy nekem, hogy megy itt a mocsokolodas, elvegre a moderatorok meg az oldalban erdekelteknek az erdeke. Velem csak egy latogatot veszitettek.
2013. jan. 23. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!