Általában a szerelem/szex témát, mert azon igencsak sok kérdés és válasz van, amiken jókat lehet nevetni :-)
A számítástechnika kategória szakmámhoz kapcsolódó kérdéseket tartalmaz, és ott sok embernek tudok segíteni, hiszen tisztában vagyok vele, hogy a számítástechnikai eszközök kezelése és megértése elég sok embernek (főleg idősebbeknek) okoz problémát.
Az egyéb kérdések kategóriát pedig viszonylag kevesen látogatják, így nem nagyon pontoznak le ott :-)
Néha benézek más kategóriákba is, de csak ha érdekes kérdést látok róla a főoldalon.
Leggyakrabban: Szerelem, szex, Szépség és divat, Gyerekvállalás-azon belül Kamaszok, Egyéb kérdések, Kultúra és közösség, Fogyókúra
Ezeken kívül néha: Közoktatás, tanfolyamok, Otthon, Ételek, italok, Ünnepek
Nagyon ritkán: Állatok, Sport, mozgás, Ezotéria, Egészség
Kultúra és közösség, otthon-egyéb, otthon-házimunka, ételek-italok, gyik, banki ügyek, valamivel ritkábban a családi kapcsolatok, egészség, még ritkábban ezotéria.
Van vagy négy-öt kategória, ahol talán még nem is voltam, pedig már több éve fenn vagyok az oldalon. PL. szerelem-szex, fogyókúra, sport, közoktatás, ünnepek, közlekedés. A többibe akkor szoktam menni, ha oda passzoló kérdésem van. Unalomból évente max. kétszer.
En leggyakrabban az egeszseg kategoria es a szepseg es divat kategoriat letogatom!
Ritkan a szerelem szex kategoriat, csaladi kapcsolatok kategoriat, gyerekvallalas neveles kategoriat, a kultura es kozosseg kategoriat, egyeb kerdesek kategoriat latogatom!
A tobbi meg nem erdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!