Nem lehetne tiltólistára tenni azokat a kérdéseket, melyek a pénisz megfelelő méretére térnek ki?
Figyelt kérdés
Kezd aggasztóvá válni a helyzet, engem legalábbis irritál, hogy 13 éves GYEREKEK aggódnak azon, hogy megfelelő méretű-e a péniszük. 2008. jún. 1. 16:57
1/10 anonim válasza:
Egyet értek! Nagyon unalmasak már ezek a kérdések, szerintem a többség csak bosszantásnak teszi fel őket.
2/10 anonim válasza:
Ezzel az erővel a "Lehetek terhes, ha a párom nem ment el?" kérdéseket is tiltólistára lehetne tenni, én már azokat unom.
3/10 anonim válasza:
Meg pl a fogamzásgátlós kérdéseket is, mert már az összes féléről tudunk mindent... mégha nem is azt szedjük. Aki kíváncsi itt megtalál az eddigi kérdésekben mindent meg ott a betegtájékoztató.
Ja meg el ne felejtsem a " hogyan kell jól csókolni?, hogyan csókoljak meg egy lányt?" kérdéseket sem...
4/10 anonim válasza:
És a kamukérdések? Azokat rögtön törölni kéne...
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem "önkéntes" (értelmes) moderátorokra lenne szükség, akik gyakran nézik az oldalt. A kamugyanús, esetleg ezerszer feltett kérdéseket irthatnák ki.
2008. jún. 1. 20:40
6/10 anonim válasza:
Olyan szánalmasok vagytok!!Ez az oldal azért van, hogy fel tehessen bárki bármilyen (a szabálynak megfelelően). Ha valkinek nem teszik nem olvassa, vagy nem ír hozzá választ. Ennyire egyszerű!!!
7/10 anonim válasza:
feltehessen bárki bármilyen kérdést. A kérdés szót kihagytam.
8/10 anonim válasza:
Utolsó hsz-nak:
Igen, ahogy mondod, a szabályok szerint!
"Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!"
De ezt persze kevesen tartják be :(
9/10 anonim válasza:
Mert bizonyos kérdéseket tiltólistára tenni igencsak szubjektív dolog, és ugye a nagy demokráciában mindenki azt kérdez, amit akar. :) Annyi hülye kérdés van, szerinted ki írna listát mindről? :D
10/10 anonim válasza:
Az oldal alcíme: AMIT MÁSHOL NEM MERTÉL... ITT MEGKÉRDEZHETED! - szerintem egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!