Ez az oldal mikor jeleníti meg jól a cirill betűket?
Néha furcsa jelek jelennek meg egyes cirill betűk helyett, vagy akár még sortörés is.
Teszek egy próbát:
шестьдесят
Ezt erről az oldalról másoltam ide:
шестьдесят
Ez meg innen származik:
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Most megpróbálom jegyzettömbből kimásolni:
шестьдесят
Word-ből:
шестьдесят
Hali, én még nem jöttem rá, mikor rak számokat, és mikor nem. Néha tök normálisan megjeleníti a szöveget, máskor meg... nem is kell mondanom, 'iszen ott vagyon a kérdésben.
no, akkor én is próbálkozom:
шестьдесят
és
ш е с т ь д е с я т
Ez most orosz billentyűzet vala, semmi másolás - nézzük, mit hoz ki rá.
Az a baj, hogy a folyamatos szövegnél nem megoldás a közbillentyű a betűk közt - legalábbis úgy rémlik, hogy egynél több space-t nemigen visel el - nézzük:
С п о к о й н о й н о ч и!
és köz nélkül:
Cпокойной ночи!
:)
Ez pl. viszonylag folyamatos szöveg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
és csak három betűt számozott meg; az általad hozott példa pedig csak egy szó, szóval nem a hosszúságban lesz a bibi, de hogy hol... Talán az oldal fenntartója, készítője tudna válaszolni.
:)
Érdekes, ott elfogadja a "ja" betűt. Most onnan copy-paste ide, kíváncsi vagyok, itt is jól fog-e megjelenni:
Меня зовут ... Я учусь в гимназии именм ... Я хожу и десятый класс. Я живу в Будапешт
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!