Miért húz alá pirossal mindent, amikor ide írok?
Figyelt kérdés
Akár kérdést írok ki, akár választ. Nem lehetne ezen változtatni? Másnál is ez van? Csak engem zavar?2013. jan. 2. 13:47
1/4 2xSü válasza:
Ha minden szót pirossal húz alá, akkor a probléma az, hogy nem megfelelő nyelvű a helyesírás ellenőrződ. Ha megnézed milyen böngésződ van, akkor találunk rá megoldást.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Mostanában frissített a Firefox. Azóta egy csomó bajom van vele. Átállt angol nyelvűre és még azt sem engedi, hogy magyar nyelvű legyen. Hiába állítom be a magyar nyelvet, egyszerűen nem csinál semmit. Lehet, inkább áttérek Chrome-ra, ha már nagyon idegesít.
2013. jan. 2. 13:59
3/4 2xSü válasza:
Hát ha az angol nyelvűt töltötted le, akkor csinál ilyet. Illetve ha nem a stabil változatot, hanem valami egyéb változatot – fejlesztői változat, 64 bites, stb… – töltöttél le, akkor abban nem a Firefox a hibás. (Amúgy a Beállításoknál tudod megváltoztatni a nyelvet. Lásd: [link] )
+ [link]
Chrome is jó persze…
4/4 A kérdező kommentje:
Automatikusan frissített, előtte, magyar nyelvű volt. Ezért nem értem. Ott próbáltam beállítani a nyelvet, ahol a linked is mutatja, de nem hallgat rám. :)
A kiegészítőt köszönöm szépen, meg persze a segítséget is.
2013. jan. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!