Mennyi ideig lehet értékelni a kérdésekre adott válaszokat? A kérdés kiírása vagy a legutolsó hozzászólás időpontjától, esetleg a legutolsó értékelés dátumától függ?
Egy régen kiírt kérdésre találtam egy hozzászólást - az is már több hónapos -, amelyet - érintettség miatt, - a szavazatommal értékelni szerettem volna, de a választott kéz lenyomása után a százalék meg sem mozdult. Még másnapra sem. (És hetek múlva sem.)
Más: Néhány válaszadó - akiknek a neve is látszik a kérdésnél - több, általam feltett kérdésre is válaszolt. Hogy lehet az, hogy a különböző kérdéseknél a "A válaszadó X százalékban hasznos válaszokat ad" értéke feltett kérdésenként eltérő?? Azt is tapasztaltam, hogy júliusban és augusztusban eltérő volt, de azt is, hogy két novemberi válasza alatt - két különböző kérdésemre -, a rendszer minősítése eltérő százalékon áll.
1. Értékelni akármeddig lehet, jelenteni a moderátoroknak viszont csak rövidebb ideig.
2. A különbözö %-ok meg úgyjönnek létre, hogy a válasz alatt az adott napi %-érték marad meg, függetlenül attól, hogy az illetönek mennyi az aktuális %-a.
3. A %-ot napota egyszer aktualizálják, ezért a változás csak másnap lesz látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!