Pontoztak-e le válasz adásodért 0%-ra?
Figyelt kérdés
Ha igen mi volt a kérdés ill a válasz?2009. aug. 21. 15:03
1/13 anonim válasza:
igen de már nem emlékszem mi volt :D
3/13 anonim válasza:
Hogyne, épp az előbb. Le is hülyézett egy olyan valaki, akinek már a helyesírása is gáz volt. Hát még amit írt...
De már nem nulla a %-om, mert más értelmes emberek is elolvasták a válaszaimat és felpontoztak...A kérdés valami olyasmi volt, hogy mit kell tenni bölcsiseknek a ballagó tarisznyába. Keresd meg!
4/13 anonim válasza:
Igen, ha jól emlékszem, akkor 12-13 éves lányka akart szexuális életet élni egy huszonéves pasival.
5/13 anonim válasza:
Igen, mert bikiniben járok szaunázni és nem meztelenül.
6/13 anonim válasza:
igen:D
mert nem kedvelem a melegeket, tök kultúráltan válaszoltam, erre utánam mindenki álszenteskedett, aki meg csúnyákat mondott a 'szentekről" mindmind 0%on voltak. höh:D
7/13 anonim válasza:
Igen.
Az n+1-dik twilightos leányzónak javasoltam, hogy használja a keresőt.
9/13 anonim válasza:
Igen. Valaki megkérdezte, hogy ti is szeretitek-e a zacskós kínai levest, mert én imádom. (Tudjátok, az a borzalmas tésztás szar.) A kérdezőben volt némi lelkiismeret-furdalás, hogy ezt eszi, és meg akarta erősíteni magát. És jöttek egyre-másra válaszok, hogy jaj, én is nagyon imádom, juj, de fincsi stb, és adták egymásnak a 100 százalékokat. Én meg lebarmoltam őket, hogy hogy ehetnek meg ilyen tök egészségtelen ócska szart. Hogy lehet ennyi eszük? Legfeljebb egy koldusnál vagy egy hajléktalannál tudom elképzelni, hogy ilyet eszik, de aki mást is ehet, annál nem. Na ere lehúztak nullára. Teljesen kiakadtam, hogy felnőtt emberek itt tartanak. Most is elöntötte a fejemet az ideg, ahogy felidézem. Egyébként nem zavar ám, ha lepontoznak, abból is lehet tanulni. De az zavar, ha ez emberek ennyire hülyék, és még én kapok ki.
10/13 anonim válasza:
1.vagyok most is lepontoztak nullára mert azt mondtam h én jobban kitok kapcsolodni ha egy keveset iszok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!