Volt már úgy, hogy több választ is adtatok egyazon
kérdésre, hogy a ti véleményetek legyen többségbe?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy politikai kérdés volt, mondjuk: "Melyik pártra szavaznál?" vagy épp: "Tolerálod a melegeket?" esetleg: "Szép a lány a képen?". Nos volt már úgy, hogy többször válaszoltatok, mintha mindig már írt volna véleményt? Ha igen, milyen témakörű kérdésre?
2009. aug. 18. 12:53
1/6 anonim válasza:
Én egyszer csináltam így, mintha "nem én lennék", és egy másik választ is írtam. Ez azrét volt, mert közben meggondoltam magam, ahogy olvastam a többi véleményt, és "átálltam" a másik oldalra. :) Tudom, nem szép dolog, de mivel nem tudta senki, h előzőleg én voltam az ellentábor, így engem sem zavart. :))) Miért kérded?
2009. aug. 18. 13:00
2/6 anonim válasza:
én is csináltam már olyat,de mindig csak kiegészítettem az előző gondolatomat,de nem írtam oda h.én már írtam azt meg azt a választ.tehát nem sejthették h.megint én vagyok.
2009. aug. 18. 13:03
3/6 anonim válasza:
Én még nem, de volt, h észrevettem már. Valaki átment skizofrénbe, és kb fél oldalon volt az ő véleménye, és úgy állította be, h volt még vki, aki teljesen egyet ért vele és kb ugyanazt írták meg minden. :D
Nem tudom a többi válaszoló észrevette e, de 100% h az ugyanaz az emberke volt(még a hasznos válasz százalék is megegyezett, plusz 1-2 percenként válaszolgatott magának.)
2009. aug. 18. 13:11
4/6 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból kérdeztem, mert én is megfigyeltem már, hogy gyanúsan hasonlítanak a válaszok :) Én is adtam már választ kétszer, egy tinit kellett lebeszélni valamiről és írtam valamit, aztán egy oldalon találtam a kérdésére konkrét magyarázatot és azt is beírtam :)
2009. aug. 18. 13:17
5/6 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az első. Írtam valamit lehurrogtak, aztán beláttam, hogy tényleg nem igaz, majd saját magamat lehurrogtam én is és beadtam a jó választ. Csak az egyik énemnek volt ciki:D
2009. aug. 18. 13:28
6/6 anonim válasza:
nem csináltam még ilyet. volt már, hogy több választ is adtam egy kérdésre, de az akkor volt, ha írtam az előző válaszomhoz kiegészítést, v. válaszoltam a kérdező kommentjére, de ilyenkor nyilván odaírtam, hogy hányadik válaszoló vagyok.
nekem inkább az kellemetlen (néha), hogy vannak olyanok, akik ugyanakkora százalékon állnak, mint én. és ugye én tudom, hogy mondjuk két különböző választ nem én írtam, de mások viszont nem biztos. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!