Hogyan közöljem azzal az emberrel, akinek az oldalon küldtem privátot, hogy küldtem neki egy privát üzit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 22:22
1/3 A kérdező kommentje:
abban a kérdésben ahl megengedte h küldjek neki, már 1 hónapja nem volt új hozzászólás, mert már 1 hónapja irtam ki.
2009. aug. 14. 22:24
2/3 anonim válasza:
A privát üzenet a rendes e-mail címére megy. Ha megnézi az e-mailjait, akkor látja a te üzenetedet is! Egy kis gond azért van: az oldal nem küld linket, hogy melyik kérdéssel kapcsolatban küldtél privit, így nem fogja tudni biztosan, hogy miről van szó, ha te nem írtad le neki! Ha akar rá válaszolni akkor azt te is a saját címeden fogod megkapni, de akkor kiadja a saját címét neked! Lehet, hogy ezért nem válaszolt a privátra! Írj neki megint, és linkeld be mellé a kérdést, hogy ott válaszolhasson nyíltan, akkor rejtve marad a címe.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ! a priváttal elküldtem a linket is, csak személy szerint nagyon nem szoktam nézni az emaileimet, szoval nemtudom, hogy mikor fog válaszolni, mert sürgős :(
2009. aug. 14. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!