Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudhatom meg, hogy az...

Hogyan tudhatom meg, hogy az én válaszaim mennyire voltak hasznosak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Egy biztos ,engem már messze nem érdekel hány % ot ír ki a gép .Erre nem lehet hagyatkozni .Csak felidegesíti az ember

magát vele .A mások által adott válaszokra ,amelyek még

köszönő viszonyban sincsenek a jó válasszal,magas % ot adott.Az enyémre amit egy tudományos lexikonból másoltam be ,leértékelte .Én meg ezután nagy ívben le**arom .

Már most előre látom a 69 % ot.Ha többet adna ,már megint

téved a gép .

2012. nov. 14. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Hogy mennyire igazam lett.Itt a példa rá .

Még egy 69 es. :-))

2012. nov. 14. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:

De az én válaszaimnál azt olvasom, hogy "ez a te válaszod", és nem látok semmilyen %-ot.

Szóval arra gondoltam, hogy a saját válaszaim %-ban mért hasznosságát hol tudom megnézni?

2012. nov. 14. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
még nem szavaztak rá elegen, különben oda is ki van írva
2012. nov. 14. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kattints a toplistára, ott lesz a táblázat alatt, hogy "Mások értékelése alapján XX %-ban hasznos válaszokat adsz, YY %-ban hasznosan értékelsz válaszokat."
2012. nov. 14. 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak az a baj, hogy a Toplistán belül én semmilyen táblázatot nem találok, csak egy csomó kérdést.
2012. nov. 15. 19:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy ilyet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/regi-toplista__oldal-0

Úgyhogy meg is van.

2012. nov. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!