Írt már valaki a szerkesztőknek javaslatot? Válaszoltak is?
Milyen esélyeim lennének szerintetek ha azt kérném alakítsák át egy kicsit a "hasznossági" mutatót?
A mostani kissé pontatlan, ha egy valaki nem-hasznosnak véli a válaszodat egyből 0% és ki kell pipálni hogy lássuk. Nem lehet tudni mennyi szavazásból áll a százalék. Úgy jobb lenne ha számok lennének százalék helyett és 3-5 leszavazás után minősülne nem hasznossá(azaz pipával láthatóvá).
Ezt csak most rögtönöztem, lehetne finomítani a működésén.
Jobb lenne így szerintetek(ha lehet ne csak igennel vagy nemmel válaszoljatok).
Írj nekik, nagyon együttműködőek, segítőkészek, nem fognak elküldeni melegebb éghajlatra (:
De amúgy kicsit sántít, amit ide leírtál, ugyanis nálam például egy leszavazás után sose "tűnik el" a kérdés.
Szerintem alapba úgy van, ahogy te szeretnéd. 3 szavazás után számol átlagot.
De cáfoljatok, ha nem így van (:
igen azóta észre vettem, egy lepontozástól még látható marad csak kiírja hogy 0%.
de na... akkor is jobb lenne látni a számokat, majd írok valamikor csak kicsikét lusta vagyok ehhez:$ na meg a szerkesztőségekkel nincsenek jó tapasztalataim, ezért is tartok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!