Jó vagy rossz, hogy óránként csak egy kérdést lehet feltenni?
Figyelt kérdés
-tennétek többet?2009. aug. 11. 03:45
2/9 anonim válasza:
Annyiból jó,hogy így is nagyon sok kérdés érkezik naponta pedig óránként lehet,feltenni mi lenne ha akármikor lehetne feltenni??
Én nekem azért lenne jó,mert ha hirtelen eszembe jut valami kérdés és nem tudom feltenni akkor utána elfelejtem hiába írom fel stb.. szóval néha jó lenne,de így is sok kérdés jön be és még mindig jobb mintha 24 órán belül egyet tehetnél fel.
3/9 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne, ha óránként 2-3 kérdés is lehetne. Amúgy régen napi limit volt. De azt sose tudtam, hogy mennyit lehetett naponta felteni, ezért idegesített is, amikor kiírta, hogy majd csak holnap lehet, mert sose tudtam, mennyinél tartok.
4/9 anonim válasza:
szerintem azért rossz, mert én naponta egy órát szoktam netezni. szoval ezért csak 1 kérdést tudok feltenni naponta:S. szóval jó lenne ha mondjuk az lenne hogy napi 3 kérdés..
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem olyan jó, külföldi oldalak között van, ahol többet feltehetsz, csak pontokba "kerül". Ha válaszolsz más kérdéseire, akkor kaphatsz pontokat (ha a legjobb válasznak választják a tiedet, akkor többet),minnél több pontot gyűjtesz annál több kérdést tehetsz fel egy nap, azt hiszem így van. Alapból kb. 5, ha jól emlékszem. Szerintem ez ide is jó megoldás lenne, de így is oké végülis...
6/9 anonim válasza:
Az utolsó az jóötlet. Szerintem be lehetne vezetni.
7/9 A kérdező kommentje:
szerintem is jó ötlet volna...
2009. aug. 15. 12:16
8/9 anonim válasza:
engem sokszor megőrjít, hogy egy órát kell várnom,amíg kiírhatok még egyet. Lehet, hogy egy nap csak kettőt írnék ki, de az egy óra közte minden kedvem elveszi
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem lenne jó ha akkor írnánk amikor akarnánk.. De azért le lehetne csökkenteni az egy órát fél órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!