Miért nincs olyan menüpont hogy _kamu kérdések_?
Figyelt kérdés
PL oda átlehetne rakni a kamunak titulált kérdéseket és legalább lehetne 1 jót röhögni a kérdéseken és a válaszokon2009. aug. 9. 21:53
2/6 anonim válasza:
Mert általában elég sokára derül ki egyértelműen, hogy kamu :) Magától meg senki nem tenné oda a kamu kérdését. Bár lehet, hogy egy idő után egy két humorzsák oda tenné fel a hülye kérdését, csak akkor meg nem érné el a kívánt hatást, senki nem botránkozna meg rajta, mert mindenki tudná, hogy nem igaz.
4/6 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam mondjuk az adminok helyeznék át oda és akkor nem kellene sokat törölni :D
2009. aug. 9. 22:28
5/6 anonim válasza:
De nem mindegyik kamu kérdésen lehet ám röhögni...
Pl. az abortuszos, meg a beszólogatós kismamás kérdések.
6/6 anonim válasza:
Mert senki se nézné meg.
Mondjuk én benéznék kíváncsi vagyok ki mit talál/talált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!