Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Egyáltalán mi értelme van a...

Egyáltalán mi értelme van a gyakorikérdések.hu oldalnak?

Figyelt kérdés

Bármelyik kérdést olvasom,könnyen megtalálom rá a választ.Csak használnom kell a Google-t,beírni azt a néhány kulcsszót (ami egyáltalán nem nehéz) és kész ki is dob egy csomó találatot hiteles forrásokkal,de ami itt megy az katasztrófa

Rengeteg okoskodó buta ember ír ide és sajnos sokszor nehéz is eldönteni hogy kinek van igaza a borzalmas pontozási rendszer miatt

A másik dolog ami abszolút szánalmas az a felesleges moderálás.Az oké ha trágárságért letörölnek válaszokat de könyörgöm manapság miért kell törölni olyan válaszokat amik nem sértenek szabályzatot?

Bezzeg az értelmetlen és gusztustalan kérdéseket nem törlik (pl: szeretem a fagyasztott spermát,ez baj?) de ahol az ember próbálná felnyitni az emberek szemét azt már törlik is

Például miért baj az hogyha említést teszek a cigánybűnözésről?Vagy arról hogy a zsidók tönkre teszik a világot a bankrendszerükkel?Vagy hogy mérgezik az ételeinket,italainkat stb tehát egy bizonyos réteg tudatosan írtja a népet miközben mi rabszolgaként kiszolgáljuk őket!

Nem troll vagyok könyörgöm,csak azt akarom hogy ébredjenek fel az emberek és kezdjenek el egy kicsit gondolkozni a világ folyamatairól

Szerintem az nem normális hogy vannak olyan emberek akiknek több milliárd dolláros vagyonuk van (megjegyezném feleslegesen,ennek az 1%-a is bőven elég lenne nekik) miközben milliók halnak éhen!Ha normális vezetők lennének a világon akkor mindenkinek arany élete lehetne!

Elítélem a fasizmust,a rendőrterrorizmust,a gyilkolászásokat,a bűnözéseket,a rassziszmust stb tehát akkor miért kell törölni a válaszaimat amikor jók a szándékaim?Azt akarom hogy az emberek tegyenek valamit végre mert olyan rossz látni hogy még csak nem is tudnak ezekről a dolgokról

Persze tudom hogy vannak "fontosabb" dolgok az életben.Könnyebb legyinteni erre a dologra és részegre inni magatokat,győzike showt nézni stb de ha nem teszünk ez ellen semmit akkor beláthatatlan következményei lehetnek a dolognak

Ez a túlzottan cenzúrázott moderáció meg felesleges és szánalmas.Bevallom volt jópár válaszom amit jogosan töröltek mert káromkodtam bennük,ugyanis felháborító volt hogy mennyire tudatlanok az emberek és még nekem támadtak mert jót akartam nekik,de még a kultúrált hozzászólásaimat is törölték,mégis milyen jogon?

2012. okt. 11. 03:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jahhhhhhhhhh, pikkel rád egy szímítogépes program... Szerintem írd ki kérdésbe, hogy "Mit csináljak, ha direkt betart nekem egy számítógépes program" :DDDD
2014. aug. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!