Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi lenne ha csak felfelé...

Mi lenne ha csak felfelé lehetne pontozni?

Figyelt kérdés

Főleg az illetékesek válaszát várom.

Ha csak hasznosnak lehetne ítélni a válaszokat, akkor megszűnne a sértődés, hogy miért is lett lepontozva olyan válasz ami jó volt, viszont akié meg hasznos a többiek szerint is, azt jelölhetné mindenki hasznosnak. A nem hasznos válaszokra meg nem jelölne senki és kész. Szerintem mindjárt kevesebb idióta lenne az oldalon, akiknek az a legfőbb szórakozásuk, hogy csak úgy pontozgatnak bele a vakvilágba.

2009. aug. 3. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Díjazom az ötletet! Csak csatlakozni tudok hozzád :) Bár nem vagyok modi, de talán együtt tehetünk az ügyért :)
2009. aug. 3. 14:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát jó lenne, bár már többször felvetettem a témát, de még érdemben választ nem kaptam sajnos egyszer sem :(

De örülök hogy nem csak én tartom jó ötletnek :)

2009. aug. 3. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"A nem hasznos válaszokra meg nem jelölne senki és kész."

Szerinted! Akkor is lenne olyan, aki a nem hasznos válaszokra azt jelöli, hogy hasznos! Akkor minden válasz hasznos lenne?

A másik meg, ha csak felfelé lehetne értékelni, akkor eltünne a %, mert nem lenne rá szükség. Minden felfelé értékelt válasz 100%-os lenne, akkor már felesleges jelölni.

2009. aug. 4. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez most is így van, ahogy írtad, csak pepitában. Ha csak egyvalaki is 'nem hasznos'-nak jelöli a választ, az máris 0%, tehát nincs értelme azt tovább pontozni?

És most is ugyanez megy, hogy sokszor a hasznos választ is lehúzzák. Csak ugy, heccből. Fordítva nem lenne olyan mulatságos ez, mert felfelé aligha pontozna vki, ha az valóban nem hasznos. Szerintem! Első voltam!

2009. aug. 5. 07:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknek az is mulatságos lenne, hogy a hülyeséget felpontoznák.
2009. aug. 5. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Frontális melegedés.
2010. júl. 15. 01:59
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Engem személy szerint nem érdekel ez a vérostoba pontrendszer. Akkor is megmondom a véleményem, ha a többségnek nem is tetszik. Hogy miért? Mert egyrészt megtehetem, másrészt az igazság elkötelezett híve vagyok - és az igazság legfontosabb tulajdonsága, hogy nem kilóra mérik.. (Úgy pontoztok, ahogy akartok.) :oP
2010. aug. 12. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!