Mi lenne ha csak felfelé lehetne pontozni?
Főleg az illetékesek válaszát várom.
Ha csak hasznosnak lehetne ítélni a válaszokat, akkor megszűnne a sértődés, hogy miért is lett lepontozva olyan válasz ami jó volt, viszont akié meg hasznos a többiek szerint is, azt jelölhetné mindenki hasznosnak. A nem hasznos válaszokra meg nem jelölne senki és kész. Szerintem mindjárt kevesebb idióta lenne az oldalon, akiknek az a legfőbb szórakozásuk, hogy csak úgy pontozgatnak bele a vakvilágba.
Hát jó lenne, bár már többször felvetettem a témát, de még érdemben választ nem kaptam sajnos egyszer sem :(
De örülök hogy nem csak én tartom jó ötletnek :)
"A nem hasznos válaszokra meg nem jelölne senki és kész."
Szerinted! Akkor is lenne olyan, aki a nem hasznos válaszokra azt jelöli, hogy hasznos! Akkor minden válasz hasznos lenne?
A másik meg, ha csak felfelé lehetne értékelni, akkor eltünne a %, mert nem lenne rá szükség. Minden felfelé értékelt válasz 100%-os lenne, akkor már felesleges jelölni.
Ez most is így van, ahogy írtad, csak pepitában. Ha csak egyvalaki is 'nem hasznos'-nak jelöli a választ, az máris 0%, tehát nincs értelme azt tovább pontozni?
És most is ugyanez megy, hogy sokszor a hasznos választ is lehúzzák. Csak ugy, heccből. Fordítva nem lenne olyan mulatságos ez, mert felfelé aligha pontozna vki, ha az valóban nem hasznos. Szerintem! Első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!