Mi a véleményetek arról, hogy a szponzorált linkeket rakja előre a google? Ti kerülitek, vagy ezeket is meg szoktátok nézni?
Ha zavar, telepíts reklámblokkolót. Minden oldalról automatikusan kiveszi a reklámokat, így itt is csak a tiszta oldalt látod, nem pedig a sok mozgó vagy oldalt megtörő "felesleges" tartalmat.
Firefox/Chrome használata esetén az AdBlockPlus kiegészítő használatával ez megoldható, és ha valamit mégis meghagyna, azt kézzel ki tudod utólag is szedni.
Hogy ne legyen off: mivel én is reklámblokkolót használok, így nem tud zavarni. A jelenségről általánosságban azt lehet elmondani, hogy az életünk már így is telítve van reklámokkal, legalább böngészés közben ne ezeket kelljen már sokszor kerülni, és köztük az elnyomott érdemi tartalmat megtalálni.
A reklámblokkoló miatt én sem látom őket, de előtte is rendszeresen figyelmen kívül hagytam az ilyen hirdetéseket.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!