Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van egy ötletem. Működne vajon?

Van egy ötletem. Működne vajon?

Figyelt kérdés

Ez a pontozós dolog nem tetszik, mert olyan kérdéseknél van lepontozás, aminél alapból nem is kellene pontozni. Mert miért is pontozzák le azokat a válaszokat pl, hogy "hogy hívnak", "hogy hívják a babád", "milyen babakocsitok van".... sorolhatnám, mikor a kérdésre válaszolnak 100%-osan?

Mi lenne, ha ezeknél a kérdéseknél megszűnne a pontozás?

Vagy lenne rá lehetőség, hogy a kérdező beállíthatja a kérdés feltevésekor, hogy kéri-e, hogy pontozhassanak.

Nem érdekel, hogy hanyadik vagyok a toplistán. Egyszerűen csak irritál, hogy ilyen válaszokat pontoznak le.

2009. aug. 1. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Hát ezt nem hiszem el, tényleg ez lenne a legnagyobb problémád? Ember ez csak 1 oldal, nem kell itt idegeskedned h miért így van ami van, gondolom nagyobb problémáid is vannak ennél, kit érdekel a pontozás?
2009. aug. 1. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
vagy csak a válaszadók és a kérdező pontozhatna aki nem szól hozzá nem.
2009. aug. 1. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Ha annyira nem érdekel, hogy hol vagy a toplistán, akkor minek ez a kiírás?, Ne nézd meg hogy hány százalékosra szavaztak. Ennyi. Szerintem akit érdekel, az úgyis megfontoltan válaszol! Én nézem, hogy hol állok a toplistán, és amikor valaki lepontoz csak kiröhögöm... Szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni! Ha felidegesít ne nézd meg a pontozást. Ennyi.
2009. aug. 1. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem az lenne a legtisztáb ha csak a kérdező pontohatna hisz Ő neki kell,hogy hasznos legyen a válasz nem??Meg én lehet,hogy alapból meg is szüntetném ezt a pontozást.
2009. aug. 2. 15:47
 5/5 A kérdező kommentje:

A kérdésem az volt, hogy működne e, nem az, hogy szerintetek mi a legnagyobb problémám, de azért köszi! Amúgy nem csak engem zavar, mint azt láthatjátok is.

A legtisztább éynleg az lenne, ha teljesen megszűnne. Hisz igazából nem sok értelme van. Legalábbis az olyan kérdéseknél, mint amiket én is felsoroltam.

Azt vettem észre, hogy vannak tipikus kérdések, ahol mennek ezek a lepontozások. Szerintem csak ezeket a fajta kérdéseket látogatják a lepontozók.

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

2009. aug. 2. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!