Van egy ötletem. Működne vajon?
Ez a pontozós dolog nem tetszik, mert olyan kérdéseknél van lepontozás, aminél alapból nem is kellene pontozni. Mert miért is pontozzák le azokat a válaszokat pl, hogy "hogy hívnak", "hogy hívják a babád", "milyen babakocsitok van".... sorolhatnám, mikor a kérdésre válaszolnak 100%-osan?
Mi lenne, ha ezeknél a kérdéseknél megszűnne a pontozás?
Vagy lenne rá lehetőség, hogy a kérdező beállíthatja a kérdés feltevésekor, hogy kéri-e, hogy pontozhassanak.
Nem érdekel, hogy hanyadik vagyok a toplistán. Egyszerűen csak irritál, hogy ilyen válaszokat pontoznak le.
A kérdésem az volt, hogy működne e, nem az, hogy szerintetek mi a legnagyobb problémám, de azért köszi! Amúgy nem csak engem zavar, mint azt láthatjátok is.
A legtisztább éynleg az lenne, ha teljesen megszűnne. Hisz igazából nem sok értelme van. Legalábbis az olyan kérdéseknél, mint amiket én is felsoroltam.
Azt vettem észre, hogy vannak tipikus kérdések, ahol mennek ezek a lepontozások. Szerintem csak ezeket a fajta kérdéseket látogatják a lepontozók.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!