Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Sikerült már beazonosítanod...

Sikerült már beazonosítanod egy általad ismert személyt kérdései alapján?

Figyelt kérdés

Úgy hogy nincs kint a nickneve a kérdésénél, de nagy valószínűséggel hasonlít a kérdés arra amit az az egy-két ismerősöd gyakran fel szokott hozni témának.

Bocsánat ha esetleg nem érthető a kérdésem!

2012. szept. 14. 09:36
 1/9 anonim válasza:
Még nem volt ilyen.
2012. szept. 14. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, xx/l és az irásmódja, rövidítései, smileyk stb :D
2012. szept. 14. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 14. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.. vannak olyanok akik gyakran kérdeznek hasonló dolgokat, a szövegben ráadásul látszik a stílus és gyakran használják ugyanazokat a kifejezéseket.

Ha kicsit jobban megfigyeled a kérdező stílusát (helyesírás, kérdések tartalma stb), akkor nem nehéz. Csak kis memoria kell, hozzá, hogy hm.. ezt már olvastam valamikor :)

2012. szept. 14. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy fényképes "Jól nézek ki?" kérdést rakott ki egy volt osztálytársam. A fényképről elég könnyű volt felismerni. Úgy viszont, ahogy te leírod, nem.
2012. szept. 15. 14:34
 6/9 anonim válasza:
Hát, én remélem, hogy nem ismernek fel XD
2012. szept. 15. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva volt. A gyerekes topikot szoktam olvasgatni, és volt ott egy anyuka, aki elég sok mindent szokott írni a családjáról, aztán egyszer csak összefutottam vele a játszótéren. Szinte biztos, hogy ő volt. Csak neten keresztül ellenszenves, személyesen meg egész szimpi.
2012. szept. 16. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyszer! Az egyik fiúhaveromat ismertem fel, aki osztálytársam is volt. Elég fura a gyerek, nagyon jellegzetes beszédstílusa van, és a fogalmazásán is meg lehet látni. Nem olyan, mint egy átlagos 17 éves, rengeteg olyan kifejezést használ, amit a legtöbben nem is ismernek, és amilyen kacifántosan fogalmaz :) Amolyan zsenipalánta. Nagyon jó fej, és 100 közül is megismerném, hogy mit fogalmazott ő :) Nem sok mindenkivel van jóban, mert általában a kortársaink nem értik a gondolkodását.

Jaa, meg egyszer a barátomat ismertem fel egy motoros kérdésről :) Szóval 2.

2012. okt. 1. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, velem történt már ilyen! :) Az egyik osztálytársamat ismertem fel ilyen módon. Az egyik kérdésénél leírta a zenei ízlését (ez már önmagában fontos infó), és neki olyan sajátos stílusa, szóhasználata van, hogy azonnal beazonosítottam. Később több hasonló kérdésbe is belefutottam, azokat is ő tette fel, egészen biztos voltam benne. Aztán egyszer rákérdeztem, és tényleg ő volt az, nem tévedtem. :3
2012. okt. 1. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!