Szoktad értikelni a válaszokat?
Igen/Nem légyszi, írjatok minél többen, csak 1 szó :)
Kíváncsi vagyok, hányan használják ezt az opciót.
ha valaki nagyon jól megfogalmazza a választ, és egyet is értek vele, akkor pozitívan, de ez ritka (általában akkor, ha a hozzászólók többsége más, vagy részben más véleményen van, akkor felpontozom, mert zavar, h lepontozták, szex/szerelem kategóriában általában, és mondjuk látszik, h a többség éretlen)
semlegest nem használom
negatívan csak akkor, ha provokatív, kötekedő, vagy az oldalon vezeti le a fölös feszültségét, ha más a véleménye, és az nem abberrált (szintén szex) akkor természetesen sehogy se értékelem, csak elolvasom
Köszi!
Én más kérdéseknél ritkábban, sajátomnál szinte midig.
Mindegy, hogy pozitív, vagy nekeatív nekem, akkor is vélemény, attól még, hogy én nem értek egyet vele. Negatív a provokáló, nem odaillőkre. Semlegest én se nagyon használok. Illetve, ha valaki többször szól hozzá, akkor sem kap mindegyikhez zöldet, kivételes esetekben, ha a második hozzá szólás is nagyon értelmes.
Igen, de őszintén szólva nem nem sok értelmét látom.
Pl. a szereted, nem szereted, szerinted stb. típusú kérdésnél csak akkor nyomok pirost, ha nem a kérdésre válaszol az illető. Sokan viszont a szerint értékelnek, hogy mi az ő véleménye.
Pl. kérdés: szereted a babalevest?
Válasz: Igen, nagyon szeretem.
Nálam ez egy zöld kezes.
Válasz: Nem, nem kedvelem.
Ez is zöld.
Válasz: Nem, és rohadjon meg, aki kitalálta.
Na ez piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!