Miért találták ki ezt a 'pontozzuk a másik válaszát' dolgot? Mi értelme volt? Csak szerintem hülyeség?
Mert ebből megállapítja a rendszer, hogy mennyire hasznos válaszokat ad valaki. Így egyfajta szavahihetőséget ad azoknak, akik esetleg komoly témákkal foglalkoznak.
Mármint, ha egy olyan ember válaszol, aki nagy %-ban hasznos válaszokat ad, akkor valószínűleg az a válasza is hasznos, amit esetleg nem értékelnek mások.
Szerintem az a vicces,hogy páran mennyire élet-halálra veszik ezt a pontozást -akinek nem inge,nem veszi magára-
Azt,hogy miért találták ki azt nem tudom,de annyira nem is izgat a dolog(:
Így van, engem nem 1x pontoztak le olyanok, akik hülyeségeket fecsegtek össze, csak mert nem tudtak másképp érvelni. Ugyanakkor többször kaptam 100% hasznos értékelést olyan válaszomra, ami még szerintem sem volt olyan hasznos, nem tudom másoknak miért tetszett annyira:s
Amúgy szerintem a pontozást azért találták ki az alkotók, mert így egyfajta játékká alakul a kommentelés, az ember szeretne minél nagyobb %-t meg helyezést elérni és ez hajtja, izgatja az embereket hogy naponta visszatérjenek erre az oldalra és írogassanak.
kedves hatos, ez nem vicc vagy élet-halál kérdése, de tény, ha felteszek egy kérdést, és nem azért mert, épp most hallottam valamit, és még arra is lusta vagyok, hogy két szót megnézzek a szótárban, vagy két percnél többet kutakodjak az interneten, hanem valóban segítségre van szükségem, akkor számomra iránymutató lehet
egy magas százalékot elért emberről feltételezem, hogy valamicskét ért is a témához...
ráadásul magam is láttam már, hogy az ötven alatt levők többnyire valóban félrevezető, nem egyszer kifejezetten szemétkedő válaszokat adnak
nem tudom, miért jó ez nekik, gondolom, egyfajta örömforrás lehet... csak ők tudnák megmondani
értelme úgy lenne a dolognak, ha névvel együtt vállalná az ember: "igen, én x vagy y direkt ki akarok cseszni veletek, tehettek egy szívességet" - ez már tökös dolog lenne, de így...
milyen égő: ketteske meg nyolcaska voltam (bocs a számokért, nem ide vonatkoznak, csak hasra ütve írtam őket), és az jutott eszembe még...
röhej
mi az, hogy még egy nicknevet sem mer vállalni valaki? hallottam már olyat, hogy pont azért, nehogy felkutassák a hozzászólásait, és utólag is lepontozzák - talán az oldal fenntartói elgondolkodhatnának ezen
s még mielőtt valaki nekem is ezt a kedvességet kívánná, megnyugtatom, van már hódolóm (hódolóim?) - minél többet segítek, annál kevesebb a százalékom - ez van - mióta tudom, mi áll a jelenség mögött, nem izgat, de férfiasan bevallom, előtte nagyon nem értettem, és kerestem a választ, ez meg hogy lehet alapon
üdv és jó piroskezecskézést mindenkinek, akinek ebben öröme telik (nálam nincs nehéz dolga, mert leginkább két témában alkotok, s a nicknevem is adom hozzá - de ha arról lenne szó, a saját nevem is vállalnám)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!