A moderátorok soha nem alszanak?!?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 00:21
3/8 anonim válasza:
Éjfél után már nyugovóra térnek.
5/8 anonim válasza:
Az csak gyerek mese!Igazábol soha nem alszanak és aki megérdemli arra könyörtelenül lecsapnak! :D
6/8 A kérdező kommentje:
hajnali 2kor törölték az egyik kérdésem :(((
2012. aug. 21. 23:11
7/8 anonim válasza:
De alszanak, csak szerintem felváltják egymást. Például te vagy reggel 7-től este 7-ig, én meg váltalak és este 7-től reggel 7-ig vagyok.
8/8 anonim válasza:
Az csak véletlen volt. Általában nem szoktak éjszaka dolgozni. Az oldalon töltött eddigi többéves pályafutásom során talán 2 alkalommal tapasztaltam a jelenlétüket az éjszakai órákban.
Egyébként meg tök mindegy. Ha olyan kérdést írsz ki, amit törölnek, akkor nem számít, hogy éjjel kettőkor vagy délben törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!