Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit tegyek, ha bunkó megnyilvá...

Mit tegyek, ha bunkó megnyilvánulást látok az oldalon?

Figyelt kérdés

Nem kéne kitiltani innen egy parasztot?

van vmi pszihopata, aki minden kérdésre oltári bunkóságokat ír (szerelem-szex rovat), gondolom ti látjátok ki az, gyomláljátok má ki, köszi a többi felhasználó nevében is.

2008. máj. 9. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
dinamikus IPről meg te sem hallotál még öcsipók?:D
2008. szept. 7. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szórakozz ezzel, mert ugyan nekem is dinamikus volt, mégsem tudtam hónapokig újra regisztrálni. Pedig minden ilyen adat meg lett változtatva, szóval nem tudom, mi alapján tiltanak.
2009. máj. 29. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:

utolsónak: hálókártyának mindig egy ip címe van, vagy mac adress alapján is tilthatják az illetőt.

Egyébként osztom, valóban ki kéne tiltani pl a 30% alattiakat. ( és mellesleg a vak hívőket is, akik mindenkit lepontoznak egy-egy válasznál-hiába a kérdésre ment a válasz.)

egy programozó

2010. aug. 2. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!