Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha a honlapszerkesztők tanácso...

Ha a honlapszerkesztők tanácsot kérnének Tőled fejlesztés ügyben: milyen új funkcióval "dobnád fel" az oldalt/mit újítanál? Esetleg mit változtatnál meg?

Figyelt kérdés

Én hiányolok pl. egy olyan funkciót, hogy "részletes keresés".

Többször volt már olyan eset, hogy beírtam a keresendő szót v. kifejezést, és kiadott több oldalnyi (6-8-10 oldal) találatot, de ezen belül én csak 1 bizonyos kategória kérdéseire lettem volna kiváncsi. És kicsit unalmas, meg időigényes volt végiglapozgatni, meg "kiválogatni", hogy melyik érdekelne.

Nekem hirtelen ez jutott eszembe!

Nektek milyen ötleteitek lennének? Ötleteljetek! :)

2009. júl. 18. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném, ha lenne egy olyan funkció, hogy kedvenc kérdéseim. Jó lenne, ha meg tudnám jelölni a számomra érdekes kérdéseket, mert így csak akkor találom meg, ha válaszolok rá.
2009. júl. 18. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne, ha a feltett kérdésemre érkező választ egy hangeffekt jelezné, úgy mint MSN-en. :D
2009. júl. 22. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én annak örülnék ha nemcsak egyenként lehetne lapozni. Amikor már van egy csomó kérdés tök gáz mindig az oldal aljára menni és lapozni 5-10 oldalon keresztül csak hogy a végére érjek.
2009. júl. 23. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!