Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Minden törölt kérdést jelent vki?

Minden törölt kérdést jelent vki?

Figyelt kérdés
Ha törölnek egy kérdést, azt az után teszik, hogy min. 1 vki jelentette?

2012. júl. 27. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
a moderátor megnézi azt de am ja kb
2012. júl. 27. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Napi átlag 15 oldalnyi (4500) kérdést írnak ki, hétvégén még többet. Ennyit egyenként lehetetlen átnézni.

2012. júl. 27. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy csinálják, de a szabályzat szerint tiltott kérdéseket előbb-utóbb törlik. Volt, hogy láttam olyat, hogy valaki kiskutyáknak akart gazdit találni. Mire beszéltem a családdal és visszajöttem a portálra, már nem volt fent a kérdés. Tudom, hogy ez hirdetésnek számít, azt tiltják. De azt nem feltételezem, hogy ezt bárki a honlap látogatói közül jelentette volna. Ez szerintem igazolja azt, miszerint moderátorok valamilyen módszerekkel ellenőrzik a feltett kérdéseket.
2012. júl. 27. 19:33
 4/8 A kérdező kommentje:
De sztem vannak olyan lelketlen vadállatok, akik jelentik, csak mert szabályt sért. Tegnap egy kérdésemet, melyben egy programot kérdeztem hol lehetne letölteni ingyen, mert mindenhol fizisen van fent, törölték, vszínűleg egy olyan személy jelenthette aki egy ilyen programot árul és ez a kérdés Őt zavarhatta.
2012. júl. 27. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell összeesküvés-elméletekig elmenni. Mivel nem lehet jogvédett anyagokra mutató linkeket megosztani, ezért kérdezni sem lehet ezzel kapcsolatban, emiatt törlik. Ehhez nem kell senkinek semmilyen konkurencia, az oldal egyszerűen nem terjeszthet ilyen dolgokat, mert megbüntethetik érte.

El kell fogadni, hogy törvényt, szabályt sértő dolgokat sem kinyilvánítani, sem felkérni rá másokat nem lehet.

Vannak olyanok, akik segítik a moderátor munkáját azzal, hogy jelentik a szabálysértő dolgokat, hátsó szándék nélkül is. Ha egyszer nem lehet, akkor nem szabad kivételeket sem alkotni, utána már az aktuális moderátoron múlik, hogy azt valóban törlik-e, mert nem mindet szokták (ez nem felkérés arra, hogy akkor addig floodold az oldalt a kérdéseddel míg meg nem hagyják, mert hamar kiraknak érte).

2012. júl. 27. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Sztem az ilyen emberek spiclik és kiskorom óta utálom őket. Sztem amit csinálnak szemétség, még akkor is, ha ezzel azt hiszik, hogy jót tesznek.
2012. júl. 27. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze nyilván vannak olyan kérdések, melyet jó, hogy ha jelentenek, pl.: ,,A barátom megujjazott, lehetek terhes?" és hasonlókat, de ami nem árt senkinek és nem - IQ-jú kérdés, azt szemétség jelenteni. :S
2012. júl. 27. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Értelmezd: Az oldal nem oszthat meg olyan linket, amiben letöltés van (hacsak nem free licence termékről van szó).

Ezért van az, hogy sok tárhelylink és torrentoldal neve cenzúrázva van, ha akarnád sem tudnád belinkelni őket, mert a rendszer nem küldi el az üzenetet.

Ezt el kell fogadni, és túllépni a személyes sértettségen. Nézőpont kérdése, szerinted spicli, szerintem segítség, mert több szem többet lát és nagyobb a rend, már így is van egyfajta káosz az oldalon.

2012. júl. 27. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!