Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ez most a moderátoroknak szól!?

Ez most a moderátoroknak szól!?

Figyelt kérdés
Miért van kitiltás? Miért vannak olyanok kitiltva az oldalról, akik írtak egy viccesebb választ? Vannak olyan kategóriák, amik teljesen ki vannak halva, és csak gyűlik a sok kérdés, és alig van egyre válasz! Régebben sokkal aktívabb volt az oldal, csak már ki van tiltva a felhasználók fele, piti kis dolgok miatt. Kérdem én Miért van ez? Mi értelme? Maximum figyelmeztetni kéne és törölni a kérdéseket, válaszokat a végleges kitiltás helyett!

2012. júl. 26. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről írsz.

Nem tiltogatják innen ki tömegesen az embereket ,csak a nagyon h.-et.

2012. júl. 26. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Én őszintén megmondom hogy kitiltottak egyszer és szerintem nem nagyon volt rá ok hogy miért...

Amúgy akit kitiltanak azok vissza is jönnek elhiheted és ezt tudják ők is.

2012. júl. 26. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem, egy csomó értelmes választ is kitörölnek, úgy, hogy semmi bántó, sem csúnya szó, semmi nincs benne. Ráadásul a témához kapcsolódik. A troll hülyék bezzeg oszthatják tovább a népet. Szerintem a modik nem nagyon mélyülnek el ebben, mindnenkit szíre szóra kitörölnek, kitiltanak. Gondolom unják a dolgot, vagy diákok és nem nagyon elhivatottak a témában.
2012. júl. 26. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is kaptam már ejnye-bejnyét kérdés miatt és válaszom is tűnt már el.

Csak épp én sem értem néha hogy miért.

Szükség lenne egy konkrét leírásra, hogy mik azok a témák és szavak amik nem jelenhetnek meg az oldalon.

Szóval nem egyértelmű a szabályzat.

2012. júl. 26. 12:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg mi a francért törlik ki a kérdéseket. Kiírtam egy kérdést, erre kapom a figyelmeztetést, hogy ez az oldal nem hírdetésre van, és törölték a kérdésem. Na ez rohadtul idegesít. Kiírom többször is ugyan azt, erre törlik. Hát b@sszák meg. Azért csinálom mert proxy mögül írok, de akkor is bosszantó!
2012. júl. 26. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Törődjünk bele, a moderátorok olyanok, mint az anyósok. Nem számít mibe, csak köthessen bele. (Tisztelet a kivételnek) Amúgy ez a válasz szerintem el fog tűnni.
2012. júl. 30. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

A saját hibáit mindig szépíti az ember...

A mdoerátorokkal nem így kell felvenni a kapcsolatot, hanem írhatsz nekik levelet és akkor megmagyarázzák a törölt kérdéseddel kapcsolatos dolgokat.

Nyilván volt ok a törlésre. Szerintem a kitiltásokra is. Több tiltás kellene és akkor 1-2 idióta talán megértené, hogy kell használni az oldalt!

2012. júl. 31. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak hogy én írtam a moderátoroknak levelet anno kétszer is hogy szerintem nem volt jogos a tiltásom először a moderátor@gyakorikerdesek.hu-ra két hetet vártam nem válaszoltak utána írtam az info@gyakorikerdesek.hu-ra arra se válaszoltak máig se...erről ennyit
2012. júl. 31. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!