Hányat szabad 'rosszalkodni' itt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 17:34
1/8 anonim válasza:
Én még nem értem el a határt, pedig kaptam már párszor piros üzenetet a Mikulástól :D
2/8 anonim válasza:
Nekem is lenne itt egy kérdésem. Egy olyan URL címet másoltam be az egyik kérdésemnél amit nem lett volna szabad mert a tartalma olyan volt..de le is törölték azt a kérdést.(Hála) Nos az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mit csinál velem az oldal? Bocsi hogy itt kérdezezem.
3/8 anonim válasza:
"ilyenkor mit csinál velem az oldal?"
Ha olyan volt rajta, biztos valaki jelentette a moderátornak és törölték...
egyébként ezt olvasd el:
4/8 anonim válasza:
Nekem az előzőben kétszer törölték egy kérdésem, azután kitiltottak...
5/8 anonim válasza:
És miért tiltottak ki? Na én arra akarok célozni hogy ugye a kitiltáson kívül nem történik velem semmi más ugye?
Nem akartam én azt aZ URL-t a kérdésembe bele tenni.
6/8 anonim válasza:
A másik accountom ki van tiltva, és erről is csak másik böngészőről tudok írni. Olyan, hogy be tudok lépni, de nem írhatok új kérdést, nem írhatok választ és nem küldhetek privátot sem, de fogadhatok privátot és értékelhetem mások válaszát.
7/8 anonim válasza:
Te tudod mit kérdeztél, így neked kellene azt is tudnod miért tiltottak, nem?
Gondold át és használd a másikat egészséggel :D
8/8 anonim válasza:
Hát végül is meztelen nők voltak xD Róluk akartam kérdezni na és ezt a kérdést törölték. Ugye tiltások kivül mást nem kaphatok? Ez volt az első de az utolsó is h. ilyet csináltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!