Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hol lehet jelenti felhasználót...

Hol lehet jelenti felhasználót, aki privátba írogat h. lyeségeket nekem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel a moderátor tud eljárni, neki írnék:

moderator@gyakorikerdesek.hu

2012. júl. 9. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
De te is le tudod tiltani, hogy ne érjenek el az üzenetei.
2012. júl. 9. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor írok oda. Tudom, hogy le lehet tiltani, azt megtaláltam, csak külön a jeletnést nem. Ő bejelentett engem, pedig ő kezdett nekem írogatni, meg sértegetni, én ő nem, megérdemli a kis gyökér, h kitiltsák innen
2012. júl. 9. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Hű, lehet, hogy ugyanaz volt, aki nekem írt. Ő elég bunkó módon viselkedett, de ez egy névtelen oldal, és amióta nem az e-mail címre megy a privát, egyesek többet is megengednek maguknak.

Már nyomban az első üzenete is sértegetés volt, vagy ott még olyasmit írt, mintha a válaszba írta volna? Engem is szidalmazott valaki úgy, hogy nem is ismer, csak a véleményünk különbözött. Ezért elmondott mindennek.

2012. júl. 10. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző v'ok. Ugye azt tudod, hogy nem szabad válaszolni azokra az üzenetekre, amikből azt érzed ki, hogy sértegetés. Válaszoltál neki? Én senkinek nem szoktam privátot írni, és nem is szoktam rájuk válaszolni, egy-két kivétellel. De ilyen veszekedésszerűeket hagyom a fenébe.
2012. júl. 10. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja, még egy. Ha te is goromba voltál, akkor lehet, hogy azért írogat. Csak úgy ritkán szoktak írogatni. Szóval lehet, hogy olyat kérdeztél vagy válaszoltál, ami valakinek nem tetszett. Lehet, hogy lehülyéztél valakit, aki ezen megsértődött, és privátban válaszolt. Én nem védem azt az illetőt, bocs, csak feltételezem. A többiek már megadták a választ. Egyébként a privátoknál van egy szürke letiltós gomb, amivel el tudod érni, hogy az illető soha többé ne tudjon neked üzenetet küldeni.

Más weboldalaknál ez úgy működik, hogy cserébe te sem tudsz neki küldeni. Itt nem tudom, hogy működik.

2012. júl. 10. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!